Hoe kan ik mijn initiatief promoten?

Welzijn Woerden
Het is mogelijk om uw initiatief aan te melden op Facebook (Bewonersinitiatieven Woerden). Dit is een online community waar initiatiefnemers uit de gemeente Woerden elkaar kunnen vinden, inspireren en informeren. Daarnaast kunnen bewonersinitiatieven die aansluiten op de dienstverlening van Welzijn Woerden als ‘tip van Welzijn Woerden’ op de website worden opgenomen of worden uitgezet via het netwerk van Welzijn Woerden. Neem voor meer informatie contact op met Ellen Vossen: E: e.vossen@welzijnwoerden.nl of T: 0348 42 11 01.

Kern met Pit
Kern met Pit is een jaarlijkse wedstrijd georganiseerd door de Koninklijke Nederlandsche Heidemaatschappij (KNHM). Via de wedstrijd Kern met Pit dagen we bewonersgroepen uit om hun idee voor de leefomgeving binnen een jaar te realiseren. Wie dat voor elkaar krijgt, ontvangt het predicaat Kern met Pit en duizend euro.

Groen Dichterbij
Groen Dichterbij ondersteunt groene buurtprojecten op allerlei manieren. De website speelt hierbij een centrale rol. U kunt onder andere een profiel aanmaken, meedingen naar een prijs en vraag en aanbod matchen.

Vrijwilligershulp voor ú!

Vrijwilligersvacaturebank

Vrijwilligersdiensten

Vrijwilligersacademie

Maatschappelijke Organisaties