Waar vind ik medestanders voor mijn initiatief?

Hart Voor Woerden/ Welzijn Woerden
Onze medewerkers hebben een groot netwerk van initiatiefrijke inwoners in de gemeente Woerden of weten op welke manier u mensen kunt vinden. Zoekt u inwoners die mee willen doen met uw initiatief? Neem dan contact op met de coördinator van Hart voor Woerden. Ook voor alle vragen over het werven, inzetten en behouden van vrijwilligers kunt u contact opnemen met Hart voor Woerden.

Coördinator:
Ellen Vossen

E: e.vossen@welzijnwoerden.nl
T: 0348 - 42 11 01

Voor vragen over het inzetten van maatschappelijke stagiaires kunt u contact opnemen met de stage makelaar. Veel nuttige informatie is beschikbaar op de website.

Coördinator:
Iris Meijerink
E: i.meijerink@welzijnwoerden.nl

SDV-Events
SDV-events is een evenementenbureau binnen het Kalsbeek College Bredius. Derde- en vierdejaars VMBO leerlingen van de richting sport, dienstverlening en veiligheid (SDV) kunnen ondersteunen bij het organiseren en uitvoeren van activiteiten in de buurt. Zie de website. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Stephan Hoes
E: hss@kalsbeek.nl
 

WoerdenWijzer is een informatieve website voor inwoners van de gemeente Woerden over zorg, werk en inkomen, jeugd en opvoeding en 'vrijwilligersorganisaties'. www.woerdenwijzer.nl

Vrijwilligershulp voor ú!

Vrijwilligersvacaturebank

Buurtmarktplaats

Vrijwilligersacademie

Maatschappelijke Organisaties