Organisaties - Onderwijs

Basisschool De Horizon

basisschool

Hendriklaan 3, Harmelen

Brood en Spelen

Onze persoonlijke aanpak staat centraal bij de tussenschoolse opvang. Wij zorgen ervoor dat het overblijven op rolletjes verloopt en dat de kinderen rustig een broodje kunnen eten. Na het eten organiseren wij een leuke activiteit of gaan we spelen op het plein. Na het overblijven zorgen wij voor een warme overdracht naar de leerkracht.

cbs Willem van Oranje

Wij zijn een protestants christelijke basisschool met kinderen uit allerlei bevolkingsgroepen. Kinderen werken bij ons zelfstandig dus zijn door de hele school te vinden.

Goudenregenstraat 2a, Woerden

Coach4you Woerden

Coach4you is bedoeld voor leerlingen uit groep 8, die door een aantal risicofactoren extra ondersteuning in de brugklas nodig hebben om hun mogelijkheden in het voorgezet onderwijs voluit te realiseren.

Constantijnschool Woerden

Pleinwacht. Tussen 11:15 uur en 12:30 uur pleinwacht lopen op het schoolplein. Op het schoolplein zijn dan per kwartier 2 groepen aan het spelen tijdens de pauze van de leerkracht. In de school is er een leerkracht achterwacht die gewonden en/of ruziënde kinderen opvangt.

Botter 2, WOERDEN

De Kring Jenaplan Basisschool

Basisschool

Jan Steenstraat 102, Woerden

KidsRights

Kinderen zijn changemakers. KidsRights werkt samen met kinderen aan een wereld waarin kinderrechten worden gewaarborgd. KidsRights is ervan overtuigd dat kinderrechten beter nageleefd worden wanneer kinderen zelf meebeslissen over de zaken die hen direct aangaan en zij zelf in actie kunnen komen.

Noorderakerweg 90, Amsterdam

Mariaschool R.K. Basisonderwijs

School voor Primair Basisonderwijs

Nieuwstraat 9-11, Oudewater

PRAGO

werving en begeleiding van vrijwilligers die mee willen werken aan het ondersteunen van de docent bij de taalcursussen van Taalplus. Dit zijn cursussen Nederlands van niveau A0 tot 2F

Abeellaan 2, Woerden

Volksuniversiteit Het Groene Hart

organiseren van cursussen voor volwassenen

Wilhelminaweg 77, Woerden

Vrijwilligershulp voor ú!

Vrijwilligersvacaturebank

Buurtmarktplaats

Vrijwilligersacademie

Maatschappelijke Organisaties