Toeristen Informatiepunt Woerden (TIP)

Doelstelling

Het Toeristen Informatiepunt Woerden is voor de bezoekers en bewoners van de gemeente Woerden de toegangspoort naar alle bedrijven, organisaties en instellingen die hen iets te bieden hebben op het gebied van kunst- en cultuurhistorische bezienswaardigheden, recreatief vermaak en gastvrij verblijf.

Werkzaamheden

Het Toeristen Informatiepunt Woerden (TIP) wil toeristen en inwoners van Woerden zo goed mogelijk informeren over wat er in de stad en de directe omgeving te beleven valt. Men kan bij het TIP terecht voor inlichtingen over horeca, accommodaties, plattegronden, uitjes, arrangementen en evenementen. Ook worden er boeken, kaarten en diverse cadeaubonnen verkocht.

Vrijwilligersactiviteiten

De belangrijkste taak van de vrijwilligers bij het TIP is het gastvrouw of –heer zijn aan de balie. Ze beantwoorden allerhande vragen van bezoekers en verkopen producten. Daarnaast helpen ze bezoekers met het plannen van uitjes. Ook het opruimen van de balie en de folderrekken hoort erbij, evenals het verrichten van diverse hand- en spandiensten. Eenmaal ingewerkt kan een vrijwilliger ook extra taken op zich nemen, zoals coördinerende of administratieve werkzaamheden. Dit altijd in overleg.

Contact

Contactpersoon: Katrien Timmers
E-mail: k.timmers@toerisme-woerden.nl
Telefoon: 0348-481057
Website: http://www.toerisme-woerden.nl

Bezoekadres

Meulmansweg (Bibliotheek) 27
3441 AT
Woerden

Postadres

Postbus 2062
3440 DB
Woerden

Toeristen Informatiepunt Woerden (TIP) zoekt:

Informatiemedewerker Toeristen Informatiepunt/ VVV voor vrijdag en zaterdag

De belangrijkste taak van de vrijwilligers is het gastvrouw of –heer zijn aan de balie. Ze wijzen de bezoeker de weg in toeristisch/ recreatief Woerden en beantwoorden allerhande vragen (ook per... lees meer

Vrijwilligersvacaturebank

Buurtmarktplaats

Maatschappelijke Organisaties

Vrijwilligersacademie