Toeristen Informatiepunt Woerden (TIP) Winkel Groene Hart

Doelstelling

Het Toeristen Informatiepunt Woerden is voor de bezoekers en bewoners van de gemeente Woerden de toegangspoort naar alle bedrijven, organisaties en instellingen die hen iets te bieden hebben op het gebied van kunst- en cultuurhistorische bezienswaardigheden, recreatief vermaak en gastvrij verblijf

Werkzaamheden

Het Toeristen Informatiepunt Woerden (TIP) wil toeristen en inwoners van Woerden zo goed mogelijk informeren over wat er in de stad en de directe omgeving te beleven valt. Men kan bij het TIP terecht voor inlichtingen over horeca, accommodaties, plattegronden, uitjes, arrangementen en evenementen. Ook worden er boeken, kaarten en diverse cadeaubonnen en streekproducten verkocht.

Vrijwilligersactiviteiten

De belangrijkste taak van de vrijwilliger is het excellent gastvrouw of –heer zijn aan de balie. Je wijst de bezoeker de weg in toeristisch/ recreatief Woerden en beantwoordt allerhande vragen (ook per mail) en verkoopt producten. Daarnaast help je bezoekers met het plannen van uitjes. Ook het opruimen van de balie en de folderrekken hoort erbij, evenals het verrichten van diverse hand- en spandiensten.
Regelmatig zal er informatie op locatie worden verzorgd zoals op beurzen en op de top tien evenementen die in Woerden georganiseerd worden.

Contact

Contactpersoon: Mariëlle Driessen
E-mail: coordinator@toerisme-woerden.nl
Telefoon: 0348-483474
Website: http://www.toerisme-woerden.nl

Bezoekadres

Meulmansweg (Bibliotheek) 27
3441 AT
Woerden

Vrijwilligershulp voor ú!

Vrijwilligersvacaturebank

Buurtmarktplaats

Vrijwilligersacademie

Maatschappelijke Organisaties