NL Doet, Kerstwens Woerden, bestuursleden gezocht en Fondsendisk
Niet goed leesbaar? Bekijk de online versie
Hart voor Woerden is het centrum voor vrijwillige inzet in de gemeente Woerden. We zijn er voor iedereen met vragen over vrijwilligerswerk, bewonersinitiatieven en burenhulp. Voor organisaties én vrijwilligers.
7 december: Dag van de Vrijwilliger
Door een klein gebaar naar al je vrijwilligers op 7 december, de Dag van de Vrijwilliger, laat je zien dat je je vrijwilligers ziet, erkent én waardeert. Hoe? Op onze website vind je ideeën.
Geef je klus op voor NL Doet en ontvang een financiële bijdrage
De grootste vrijwilligersactie van Nederland, NL Doet, is in 2018 op vrijdag 9 en zaterdag 10 maart. Maatschappelijke organisaties kunnen nu al hun klus aanmelden bij het Oranje Fonds en t/m 31 januari een financiële bijdrage van maximaal € 400 aanvragen. Doen!
Geef om een ander, doe mee met Kerstwens Woerden
Heeft u een wens voor een ander? Gun een ander iets speciaals, of iets dat misschien heel gewoon is maar voor hem of haar niet vanzelfsprekend. Met uw wens bevordert u het welzijn van anderen. Daar gaat het om bij de actie Kerstwens Woerden, mede mogelijk gemaakt door Woerdense Ondernemers. Stuur uw wens voor een ander in voor 25 december.
Woerden is op zoek naar nieuwe bestuursleden
heeft u kwaliteiten op het gebied van PR, besturen, administratie, financiën of heeft u veel externe contacten? Dan kunnen stichtingen en verenigingen uw hulp goed gebruiken. Het aantal bestuursvacatures op de vacaturebank groeit. Leuk en verantwoordelijk werk waarmee u echt wat kunt betekenen voor Woerden. Doet u mee?
Workshop sponsoring voor sportverenigingen
Inkomsten uit sponsoring zijn voor veel clubs een essentieel deel van de omzet. Maar hoe ga je als club succesvol aan de slag met de sponsorwerving en hoe behoud je je huidige sponsors? Woensdag 13 december organiseert het Sportoverleg Woerden hierover een sportcafé.
Beursvloer 2018 save the date
Ruim 150 matches zijn er gesloten tijdens een zeer geslaagde Beursvloer Woerden op 5 oktober. Volgend jaar is de 10e Beursvloer Woerden bij Event Support Holland. Noteer de datum alvast: donderdag 11 oktober 2018!
Hart voor Woerden | 0348-421101 | info@hartvoorwoerden.nl

uitschrijven