Nieuws

Wilt u op de hoogte blijven van al het nieuws van Hart voor Woerden? Meldt u zich dan hier aan voor de nieuwsbrief.

Bent u een vrijwilligersorganisatie en wilt u uw nieuws hier ook vermeld zien? Mail dan naar info@hartvoorwoerden.nl.

Workshop Meer invloed op anderen - begin bij jezelf!

24/04/2018 - Wie heeft het niet regelmatig? Je zit in een situatie waarin je het niet eens bent met bepaalde mensen, maar dat niet zegt omdat je bang bent dat de sfeer dan wordt verpest. Of je ergert je aan de bumperklever op de snelweg, de buurman, je collega. Je windt je op over het – in jouw ogen – onvolwassen of onprofessionele gedrag van een ander.

Workshop Gesprekstechnieken

24/04/2018 - Laat jij je weleens door iemand overrompelen in een gesprek of in een overleg? Kom je maar niet aan het woord? Wordt er veel bijgehaald waar jij het helemaal niet over wilde hebben en worden er geen besluiten genomen? En vind je het bijvoorbeeld lastig als iemand emotioneel wordt?

Workshop Omgaan met conflicten en grensoverschrijdend gedrag

05/04/2018 - Agressie, wat is het eigenlijk? En, wanneer moet u er iets mee? Wat kunt u zelf doen om agressie, grensoverschrijdend gedrag en conflicten te voorkomen?
In deze workshop krijgt u praktische handreikingen om te reageren op conflicten en (potentieel) agressieve situaties.

"Veilig op pad met ouderen" workshop ergotherapie

22/03/2018 - Een ergotherapeut geeft praktische handvatten om beter om te gaan met beperkingen, ziekte, handicap of ouderdom. Zodat het dagelijks leven vergemakkelijkt wordt en mensen deel uit kunnen blijven maken van de maatschappij.

Workshop op 26 april: Goed voorbereid op de nieuwe privacy wetgeving

14/03/2018 - Op 25 mei 2018 treedt de nieuwe privacywet in werking, de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Ook uw vereniging heeft hiermee te maken. Bereid u goed voor en volg deze praktische workshop.

Cursussen Reanimatie en AED

05/01/2018 - Altijd al willen leren reanimeren? Geef u dan nu op voor de Reanimatie en AED cursussen die Hart voor Woerden samen met Stichting Reanimatie Woerden organiseert in 2018.

Vrijwilligershulp voor ú!

Vrijwilligersvacaturebank

Buurtmarktplaats

Vrijwilligersacademie

Maatschappelijke Organisaties