Het is weer zover Burendag is in aantocht!

gepubliceerd op do 6 juni 2013

Zaterdag 21 september vieren we in 2013 Burendag. Het is een dag waarop je gezellig samen komt en waarbij veel mensen iets goeds doen voor elkaar en de buurt. Als organisatie kunt u een belangrijke rol spelen in het bij elkaar brengen van zo veel mogelijk mensen in de buurt en voor uw idee kunt u een aanvraag van maximaal €500,- indienen.

Buurten worden leuker, socialer en veiliger als buren elkaar ontmoeten en zich samen inzetten voor hun buurt. Douwe Egberts en het Oranje Fonds ondersteunen je daar graag in.

Het Oranje Fonds steunt sociale initiatieven en bevordert zo contact en verbinding tussen groepen mensen. Ook met Burendag willen wij mensen dichter bij elkaar brengen. Daarom is het mogelijk als buurt een aanvraag tot € 500,= in te dienen bij het Oranje Fonds om jullie Burendagplan te kunnen uitvoeren. Dit jaar is het mogelijk om geld aan te vragen bij het Oranje Fonds wanneer je Burendag op 20, 21, 22 september viert.

Hebben jullie de koppen bij elkaar gestoken en een goed plan bedacht? Dan hebben wij goed nieuws! Het Oranje Fond stelt tot maximaal € 500,= per Burendagactiviteit beschikbaar. Zo helpt het Oranje Fonds om overal in Nederland buurten socialer te maken en mensen met elkaar in contact te brengen. Dit jaar is het mogelijk om geld aan te vragen bij het Oranje Fonds wanneer je Burendag op 20, 21 of 22 september viert.

Vraag via het aanvraagformulier een bijdrage van maximaal € 500,= aan voor jouw Burendagactiviteit! Het aanvraagformulier moet uiterlijk 2 september om 12.00 uur bij het Oranje Fonds binnen zijn. Kijk op www.burendag.nl voor de formulieren.

 

Vrijwilligershulp voor ú!

Vrijwilligersvacaturebank

Vrijwilligersdiensten

Vrijwilligersacademie

Maatschappelijke stages Woerden