Ideeënbrouwerij vrijdag 17 maart

gepubliceerd op wo 8 maart 2017

Praat mee! Denk mee! Uw idee? Een goed idee!

Heeft u een goed idee voor uw wijk, buurt of gemeente? Wilt u uw idee delen met anderen? Wilt u meedoen met ideeën van anderen?

Kom op vrijdagavond 17 maart naar de Ideeën Winkel, Voorstraat 26. Om 19.30 uur starten we met de Ideeënbrouwerij.

Altijd al een initiatief op willen zetten? Samen de buren helpen? Tuinieren in een buurtmoestuin en samen de oogst verdelen? Wilt u een creatieve activiteit starten? Ideeën genoeg! Maar hoe nu verder?

Tijdens de ideeënbrouwerij gaan we met elkaar mooie ideeën voor de gemeente Woerden bedenken én uitwerken. Aan het einde van de avond hopen we zo een aantal concrete uitgewerkte ideeën te hebben waar mensen enthousiast voor zijn en zich voor in willen zetten. Zodat deze ideeën écht gerealiseerd worden.

Heeft u een leuk idee voor uw buurt of heel Woerden? Of wilt u zich laten inspireren door de ideeën van anderen? Kom met uw idee naar de ideeënbrouwerij en denk samen met actieve en inspirerende Woerdenaren na hoe we de gemeente met elkaar socialer en duurzamer kunnen maken.

Iedereen is van harte welkom op deze gratis bijeenkomst. Aanmelden kan via info@hartvoorwoerden.nl.

De ideeënbrouwerij wordt georganiseerd door Hart voor Woerden, centrum voor vrijwillige inzet, in samenwerking met Jeugd-Punt Woerden.

Vrijwilligershulp voor ú!

Vrijwilligersvacaturebank

Vrijwilligersdiensten

Vrijwilligersacademie

Maatschappelijke stages Woerden