Leer kort en krachtig pitchen

gepubliceerd op do 21 december 2017

Pitchen: in korte tijd overtuigend vertellen wie u bent, wat u doet en waar u goed in bent.
Deze workshop is een ideale voorbereiding voor het Meiden van Breuren Pitch café van 22 januari. Ook geschikt voor iedereen die wel eens zichzelf of zijn/haar vereniging moet presenteren.

De manier waarop je jezelf presenteert op momenten die er toe doen, zijn bepalend voor het succes in je leven. Daarom is het zinvol aandacht te besteden aan hoe je een sterke eerste indruk maakt of hoe je overkomt tijdens een presentatie. We besteden in deze training uitgebreid aandacht aan de manier waarop je jezelf neerzet om een goede eerste indruk te maken.

Welke nonverbale signalen kun je inzetten om de eerste indruk te beïnvloeden? Hoe zorg je dat de inhoud pakkend en inspirerend is? Je leert jezelf overtuigend neer te zetten door middel van een sterke elevator pitch.

Misschien heeft u wel eens meegemaakt dat u onverwachts en in een korte tijd iets over uzelf moest vertellen? Dat kan op ieder willekeurig moment plotseling gebeuren en juist dan vind u de juiste woorden niet. Het is dus de kunst om uw ‘mondelinge visitekaartje’ paraat te hebben. Van uzelf of uw organisatie.

De elevatorpitch is een compacte, duidelijke beschrijving van uw werkzaamheden en waarden. Dit alles met passie overgebracht. In deze workshop gaat u na een stukje theorie en veel voorbeelden zelf aan de slag met het maken en presenteren van uw elevator pitch.

Het is een dynamische, praktische en interactieve workshop. Het geleerde kunt u meteen de volgende dag toepassen in de praktijk!

Wanneer: maandag 15 januari

Tijd: 20 – 22 uur

Waar: De Plint, Jozef Israellaan 20A

Kosten: € 10,-

Inschrijven via info@hartvoorwoerden.nl of telefonisch via 0348 421 101.

Vrijwilligershulp voor ú!

Vrijwilligersvacaturebank

Buurtmarktplaats

Vrijwilligersacademie

Maatschappelijke Organisaties