Najaarsaanbod Vrijwilligersacademie bekend!

gepubliceerd op wo 29 mei 2013

De vrijwilligersacademie heeft voor het najaar van 2013 (sept-dec 2013) weer een afwisselend aanbod in workshops voor alle Woerdense vrijwilligers georganiseerd! Van een cursus Reanimatie en AED tot Social Media en van Agressie tot een cursus Vonk Vuur Vlam. Interesse? Kijk op de site voor het totale aanbod en meldt u direct aan!

Cursus  Reanimatie en AED
Wanneer: woensdag 11, 18, 25 september 19.30 – 22.00 uur: Kamerik, de Cope of
donderdag 3, 10 en 17 oktober, 19.30 – 22.00 uur : Welzijn Woerden
Kosten:   €20,-
 

In deze cursus leert u in drie lessen reanimeren, AED en andere levensreddende handelingen zoals stabiele zijligging, vervoer, verslikking etc. Er wordt gewerkt met het lesboek van de Nederlandse Hartstichting en na afloop ontvangt u het diploma van de Hartstichting. Bij een aanvullende verzekering kunt u vaak dit cursusgeld vergoed krijgen. Informeer bij u verzekering voor de voorwaarden.

Workshop Sociale Media
Wanneer:  vrijdag 27 september,  14.00 – 15.30 uur, Welzijn Woerden, Gratis deelname.
 

Social media: Wel de klok horen luiden maar niet weten waar de klepel hangt?
In deze inspirerende en  zeer praktische workshop komt u alles te weten over wat sociale media is, welke er allemaal zijn, wat je er mee kunt en hoe het nu zit met privacy en veiligheid.

Verdiepingsworkshop Agressie: Vechten, vluchten of ontmoeten?
Wanneer:  donderdag 3 oktober, 19.00 – 22.00 uur, Welzijn Woerden, Gratis deelname.
 

U heeft de basiscursus agressie gevolgd en heeft ontdekt hoe u op een totaal andere manier op (potentieel) agressieve situatie kan reageren en wat het effect daarvan is.  In de verdiepingscursus bouwen we door op deze stof en kunt u werken met eigen praktijksituaties. Ook in deze verdieping zal de theorie gecombineerd worden met praktische oefeningen uit de krijgskunst aikido.

Herhalingscursus Reanimatie en AED
Wanneer:  vrijdag 1 november 2013, 13.30 – 15.30 uur, Welzijn Woerden of
woensdag 6 november 2013, 19.30 – 21.30 uur, Kamerik; De Cope .
Kosten:    €10,-
 

U heeft u  de cursus Reanimatie en AED gevolgd, maar om uw vaardigheden bij te houden is het noodzakelijk om deze herhalingsles te volgen. Bij een aanvullende verzekering kunt u vaak dit cursusgeld vergoed krijgen. Informeer bij u verzekering voor de voorwaarden.

Workshops  Vonk, Vuur & Vlam
Wanneer:  donderdag 7 nov, 21 nov en 12 december, 19.00 – 22.00 uur, Welzijn Woerden
Kosten:  €15,-
 

Wat is jouw droom, hoe maak je die concreet, hoe zorg je dat jouw vonk overslaat en je hiermee iets kan betekenen voor anderen en/of de organisatie? Praktische workshops waarin je met Aikido oefeningen ook fysiek één en ander gaat ervaren en mooie inzichten zal opdoen vanuit de praktijk.

Aanmelden? Klik hier

 

Vrijwilligershulp voor ú!

Vrijwilligersvacaturebank

Vrijwilligersdiensten

Vrijwilligersacademie

Maatschappelijke Organisaties