NL doet 2014: Woerden doet mee!

gepubliceerd op ma 18 november 2013

Hart voor Woerden en Samen voor Woerden bundelen de krachten om tijdens NL doet (nog) meer mensen op de been te krijgen. NL doet is de grootste vrijwilligersactie van ons land, georganiseerd door het Oranje Fonds. Tijdens NL doet steken mensen in het hele land de handen uit de mouwen. In 2014 gaat Nederland op 21 en 22 maart aan de slag!

Ook in Woerden zullen dan leuke vrijwilligersactiviteiten te doen zijn. Het opknappen van een clubhuis, een dierenverblijf of speeltuin. Een paar uur erop uit met jongeren, ouderen of gehandicapten, samen met elkaar koken en eten; kortom dubbel genieten! Maatschappelijke en vrijwilligersorganisaties kunnen hun klussen melden bij Hart voor Woerden door een mail te sturen naar s.rigter@welzijnwoerden.nl.
 

Iedereen kan meedoen!
Heeft u zin om aan de slag te gaan? Doe dan mee met NL doet Woerden. Het is voor vrijwilligers steeds weer een ontzettend leuke dag! U kunt zich individueel of met groep vrienden, familie, collega’s of een vereniging aanmelden. Dit kan door een mailtje te sturen naar s.rigter@welzijnwoerden.nl of te bellen met Sandra Rigter, coördinator Hart voor Woerden, 0348 42 11 01. Dan zoeken wij een passende klus die in Woerden te doen is.
 

Bedrijfsleven
Voor het bedrijfsleven is NLDoet een mooie manier om te laten zien dat uw organisatie zich inzet voor een leefbare samenleving en maatschappelijk betrokken is. Partijen vinden elkaar op een “buitengewone” manier. Burgemeester Victor Molkenboer sloot NL doet in 2013 af met een “samen voor elkaar maakt veel mogelijk!”. Ook in 2014 gaan we na het Woerdens Ontbijt met Ondernemers en B & W weer aan de slag binnen de lokale samenleving.


Jacqueline Engelhard, Intermediair Samen voor Woerden, vertelt u graag welke vormen van Maatschappelijk Betrokken Ondernemen er mogelijk zijn en wat er kan in het kader van NLdoet in Woerden. U kunt contact opnemen met haar per mail info@samenvoorwoerden.nl of bellen naar 06 81 23 01 67.
 

Vrijwilligershulp voor ú!

Vrijwilligersvacaturebank

Vrijwilligersdiensten

Vrijwilligersacademie

Maatschappelijke stages Woerden