NL Doet actie op 10 en 11 maart: geef je klus op.

gepubliceerd op vr 27 januari 2017

NL Doet is de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Kunt u hulp gebruiken voor een klus of activiteit voor uw stichting, vereniging, zorginstelling, school of natuurorganisatie? Geef uw organisatie dan op voor NLdoet 2017 op vrijdag 10 en/ of zaterdag 11 maart.

Niet alleen wordt de klus geklaard of heeft u hulp bij uw activiteit. Ook promoot u uw organisatie en is het een kans om nieuwe vrijwilligers te werven. Het Oranje Fonds kan een bijdrage geven voor NLdoet klussen. De maximale bijdrage is dit jaar 400 euro.

NLdoet zet vrijwillige inzet in de spotlights en stimuleert iedereen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken.

Aanmelden voor NLdoet 2017

Aanmelden gaat via de NLdoet website. U moet daarvoor een account aanmaken. Als u al een account heeft, dan kunt gelijk uw klus of activiteit aanmelden.

Bijdrage van het Oranjefonds

Het Oranje Fonds kan een bijdrage geven voor NLdoet klussen. De maximale bijdrage is dit jaar 400 euro. Op de website van NLdoet staat informatie welke organisaties en welke klussen/activiteiten in aanmerking komen. Let op: U kunt maar 1 keer een bijdrage aanvragen. Wilt u bijvoorbeeld een high tea organiseren en klusmateriaal voor tuinklussen, dan moet u dit in 1 aanvraag verwerken. Aanvragen moeten voor 31 januari 2017 binnen zijn bij het Oranjefonds. Vragen over deze bijdragen kan je mailen naar: nldoetaanvraag@oranjefonds.nl.

Heeft u vragen.....

Ook dit jaar werken Samen voor Woerden en Hart voor Woerden samen om NLdoet onder de aandacht te brengen in Woerden. U kunt bij ons terecht om mee te denken hoe u met uw organisatie ook meer kunt doen met NLdoet. Welke activiteiten of klussen kunt u aanpakken en hoe kan je dit het beste organiseren? Ook kunnen wij helpen bij de aanmelding op de website van NLdoet. Neemt u contact op via info@hartvoorwoerden.nl of 0348 421 101.

Vrijwilligershulp voor ú!

Vrijwilligersvacaturebank

Vrijwilligersdiensten

Vrijwilligersacademie

Maatschappelijke Organisaties