NL Doet leeft in Woerden!

gepubliceerd op wo 1 maart 2017

Op 10 en 11 maart 2017 steken vele maatschappelijk betrokken Woerdenaren de handen uit de mouwen tijdens NLdoet. Dit is de grootste vrijwilligersactie van Nederland, georganiseerd door het Oranje Fonds. Heb je zin om samen met collega’s, vrienden of teamgenoten bij een organisatie aan de slag te gaan? Doe dan mee met NLdoet.

Samen aan de slag

Overal in de gemeente Woerden zijn interessante vrijwilligersactiviteiten te doen. Het opknappen van de buurtfruittuin, droomdekentjes haken, opknappen van de locatie van Watersportverening Woerden of stellingen plaatsen in de buitenberging van de Speelotheek. Er staan 16 klussen in de gemeente Woerden op de website van NL Doet. Tussen al deze klussen vind je vast en zeker een mooie activiteit die je alleen of samen met je gezin of vrienden kunt doen.

Ben je maatschappelijk betrokken en heb je zin om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken? Meld je aan op www.nldoet.nl.

Meer weten?

Voor aanmelding, extra informatie, het laatste nieuws en tips en inspiratie voor een fantastische NLdoet activiteit kun je terecht op www.nldoet.nl. In Woerden ondersteunen Samen voor Woerden en Hart voor Woerden de organisaties die mee doen met NL Doet.

Vrijwilligershulp voor ú!

Vrijwilligersvacaturebank

Vrijwilligersdiensten

Vrijwilligersacademie

Maatschappelijke Organisaties