NL Geeft

gepubliceerd op ma 3 maart 2014

Oranje Fonds zoekt Woerdense maatschappelijke organisaties voor een collecte. De helft van de opbrengst gaat direct naar collecterende organisaties.
Het Oranje Fonds merkt dat het voor maatschappelijke organisaties steeds moeilijker is om aan geld te komen. Daarom start het Oranje Fonds samen met hen een nieuwe, jaarlijks terugkerende actie: NLgeeft. Het Fonds zoekt nu Woerdense maatschappelijke organisaties die in week 17 willen collecteren. 50 procent van het opgehaalde bedrag maakt het Oranje Fonds direct over naar de organisatie zelf. De andere helft besteedt het Fonds aan sociale initiatieven in de provincie Utrecht. Al het geldt wordt zo besteed en al het geld blijft dichtbij. Aanmelden kan tot uiterlijk 15 maart op www.oranjefonds.nl/collecte.

Ronald van der Giessen, directeur van het Oranje Fonds, licht toe: “Mensen in Nederland willen organisaties in de buurt best wel helpen. Je moet het ze alleen wel vragen en makkelijk maken! Wij nemen de algehele coördinatie op ons, want dat blijkt voor kleine organisaties vaak lastig en kostbaar. Verder lopen alle geldstromen via het Oranje Fonds, wat maximale veiligheid oplevert voor donateurs. We hopen dat zo veel mogelijk organisaties deze kans grijpen om met ons hun dromen te verwezenlijken.”   

Vrijwilligershulp voor ú!

Vrijwilligersvacaturebank

Vrijwilligersdiensten

Vrijwilligersacademie

Maatschappelijke Organisaties