NLdoet-Woerdendoet

gepubliceerd op ma 10 maart 2014

In de gemeente Woerden zijn 29 klussen aangemeld en hebben 150 mensen zich aangemeld voor NLdoet op vrijdag 21 en zaterdag 22 maart. Vele handen maken licht werk; er zijn nog 100 mensen nodig om de klussen te klaren!
NL doet is de grootste vrijwilligersactie van ons land, georganiseerd door het Oranje Fonds. Tijdens NL doet steken mensen in het hele land de handen uit de mouwen. Op vrijdag 21 en zaterdag 22 maart gaat heel Nederland aan de slag! Ook in Woerden zullen dan leuke vrijwilligersactiviteiten te doen zijn. Het opknappen van een clubhuis, bomen planten of bomen snoeien. Een paar uur erop uit met ouderen of gehandicapten, samen met elkaar koken en eten; kortom dubbel genieten! Iedereen kan meedoen!

College B&W Het College B&W zet zich ook in tijdens Woerden doet evenals medewerkers van Gerritse Ijzerwaren, Ondernemers Ontbijt Groene Hart, Lionsclub Woerden Castellum Laurum, etc..

U ook? Heeft u ook zin om aan de slag te gaan? Doe dan mee met NL doet Woerden. Het is voor vrijwilligers steeds weer een ontzettend leuke dag! U kunt zich individueel of met groep vrienden, familie, collega’s of een vereniging aanmelden. Kijk voor een overzicht van de klussen en directe aanmelding op www.nldoet.nl

Afsluiting Op vrijdag 21 maart zijn alle vrijwilligers die zich hebben ingezet voor NLdoet welkom voor een gezamenlijk afsluiting in Bibliotheek Woerden vanaf 16.30 uur. Deze afsluiting wordt verzorgd door NUdoen! Stadsdichter Marco van der Bij zal zijn gedicht over vrijwilligerswerk daar voordragen.

Organisatie Hart voor Woerden organiseert samen met Samen voor Woerden en Stichting Present Woerden NL doet- Woerden doet.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Hart voor Woerden – Sandra Rigter; 03484 – 42 11 01

 

 

Vrijwilligershulp voor ú!

Vrijwilligersvacaturebank

Vrijwilligersdiensten

Vrijwilligersacademie

Maatschappelijke stages Woerden