Nog enkele plekken vrij voor Woerdense vrijwilligers!

gepubliceerd op do 25 april 2013

Bent u vrijwilliger en heeft u behoefte aan het ontwikkelen van uw vaardigheden, het opdoen van nieuwe kennis en het uitwisselen van ervaringen? De Vrijwilligersacademie heeft nog enkele plekken beschikbaar in de laatste workshops van dit voorjaar.

Werkt u als vrijwilliger veel met ouderen, dan kunt u in de workshop Ouder worden en Dementie Vroegsignalering (Vrijdag 17 mei, tijd: 13.30-15.30 uur) uw deskundigheid als vrijwilliger op het gebied van dementie bevorderen waardoor u vroege signalen van dementie herkent, het gedrag hierbij beter begrijpt en mee om kunt gaan.

Fondsenwerving (donderdag 23 mei 2013 Tijd: 19.30 – 22.00 uur) Op zoek naar geld ?? Waar haal je in deze tijd geld vandaan voor projecten? Geld zoeken loont, zeker de komende jaren moet je echter creatiever zijn in het vinden van financiële mogelijkheden. Het vinden van fondsen om uw activiteiten mogelijk te maken is misschien wel een vak apart, daarom speciaal voor Woerdense vrijwilligers deze cursus Fondsenwerving. De workshop Fondsenwerving biedt u een leidraad om succesvoller te zijn bij uw aanvragen bij de talrijke fondsen, die Nederland rijk is. De workshop wordt gegeven door Jan Rutten van Rotor Communicatie.

Social media (Vrijdag 31 mei, Tijd: 13.00 – 14.30) Wel de klok horen luiden maar niet weten waar de klepel hangt? In deze inspirerende en praktische workshop van Casper van Bennekom van Randstad komt u alles te weten over wat sociale media is, welke er allemaal zijn, wat je er mee kunt en hoe het nu zit met privacy en veiligheid. De cursus is praktisch van aard dus u leert een account aanmaken en er is genoeg ruimte voor het uitwisselen van ervaringen en vragen. Als u al enigszins bekend bent met internet en al voorzichtig iets doet met social media of dit van plan bent is dit de perfecte workshop voor u!

Deze workshops zijn gratis te volgen als u vrijwilliger bent in Woerden, en vinden plaats bij Welzijn Woerden, Rembrandtlaan 2. Opgeven? Mail naar info@hartvoorwoerden.nl o.v.v. uw persoonsgegevens, telefoonnummer en de organisatie waarbij u vrijwilliger bent. Via de website www.hartvoorwoerden.nl. kunt u meer informatie vinden en direct aanmelden. Bellen kan ook: 0348 - 42 11 01. Meldt u snel aan want vol=vol! Heeft u andere interesses of suggesties neem dan ook contact met ons op.

Vrijwilligershulp voor ú!

Vrijwilligersvacaturebank

Vrijwilligersdiensten

Vrijwilligersacademie

Maatschappelijke stages Woerden