Pitchcafé van De Meiden van Breuren

gepubliceerd op vr 27 januari 2017

Wil jij dat De Meiden van Breuren zich in gaan zetten voor jouw initiatief of vereniging? Doe dan mee met het Pitchcafé op 8 maart. Wie weet kiezen de Meiden jouw initiatief wel uit om te adopteren!

De Meiden van Breuren zetten zich in voor niet overheid gefinancierde organisaties en initiatieven in de gemeente Woerden die bijdragen aan het Woerdens maatschappelijk belang. Het is hun missie vrijwilligersorganisaties en initiatieven door een sprankelende actie op de kaart te zetten en daarmee voor hen het verschil te maken en bij te dragen aan het realiseren van hun doelen. Dit doen ze met energie, lef en creativiteit.

Oproep

Ben je een start-up met een plan/initiatief die bijdraagt aan het Woerdens maatschappelijk belang en kun je hiervoor wel wat PR gebruiken, wil je meer inkomsten voor en bekendheid van jouw organisatie, is er creativiteit en handjes nodig voor een gepland of gewenst evenement enz. De Meiden van Breuren bieden daarom op 8 maart 2017, vanaf 19.30 uur tijdens het ‘Meiden van Breuren Pitchcafé’ een mogelijkheid om jouw hulpvraag voor je start up, organisatie, evenement of initiatief te presenteren. Een pitch of presentatie duurt veelal tussen de vijf en tien minuten en behelst de omschrijving van je organisatie of initiatief, het maatschappelijk belang dat wordt gediend en last but not least de hulpvraag dat vooral het enthousiasme van De Meiden van Breuren moet wekken.

We garanderen je dat, de spanning vooraf, bruisende energie geeft achteraf! Schroom dan ook niet en meld je aan als kandidaat voor ons Pitchcafé. Je gaat in elk geval naar huis met een goed gevoel, een telefoonnummer en/of een waardevolle tip.

Aanmelden

Je aanmelding met een korte beschrijving van je organisatie, doel of project en hulpvraag zien wij graag uiterlijk 10 februari op info@demeidenvanbreuren.nl o.v.v. Aanmelding Pitchcafé. We nemen dan contact met je op over de inhoud en om het verloop van de avond door te nemen.

Vind je presenteren spannend, houd je niet van spreken voor groepen, heb je nog nooit meegedaan met een Pitch? Geen probleem, laat het ons weten en wij helpen je graag op weg! Mocht je voorafgaand aan de aanmelding vragen of opmerkingen hebben, neem dan contact op met info@demeidenvanbreuren.nl o.v.v. Vragen Pitchcafé. Stuur je aanmelding zo snel mogelijk maar uiterlijk 10 februari in!

Vrijwilligershulp voor ú!

Vrijwilligersvacaturebank

Vrijwilligersdiensten

Vrijwilligersacademie

Maatschappelijke stages Woerden