Sucesvolle Meet en Match voor Sportclub Bredius

gepubliceerd op zo 8 juli 2012

Sporclub Bredius had een inspirerende ontmoeting tijdens de ZZP Meet and Match.
Lees meer over hun ervaring!

Wij zijn een activiteiten en sportvereniging uit Woerden en ons doel van deze avond was meer te leren over promotie en ledenwerving, en kregen de kans deel te nemen aan de tweede ZZP Meet & Match die met recht succesvol genoemd mag worden. Op donderdag 21 juni kwamen in het pand van INoffice Woerdense ZZP-ers en maatschappelijke organisaties bij elkaar voor een anderhalf uur durend adviesgesprek en hebben samen 10 matches gemaakt!
Met Samen voor Woerden initieerde Zooom dit programma en liet hiermee zien dat ook zzp-ers maatschappelijk betrokken ondernemen en de organisaties, stichtingen en verenigingen die zich op dit gebied bewegen een warm hart toe dragen. Na het verzamelen van de zeer uiteenlopende vragen vanuit de organisaties en het aanbod van de professionals maakte Samen voor Woerden de matches. Marieke van der Kleij, intermediair Betrokken Ondernemen: “Het zijn stuk voor stuk heel verrassende matches geworden die voor beide partijen iets hebben opgeleverd. Dit vraagt absoluut om een herhaling’’.
Wij hebben meegedaan en advies gekregen Linda van den Bergh van de firma Berghwerkn1 over de mogelijkheid van PR plan. Voor een heel plan was de tijd te kort, dus zijn er een aantal delen daaruit besproken.

Analyse – Bepaal de kern van je merk:
Hoe wil je dat leden en mensen daarbuiten over je vereniging denken?

Vaststellen van doelgroepen:
Voor wie is de communicatieboodschap bestemd ? Dit kan zijn de overheid voor vergunningen, bedrijven voor sponsoring, collega verenigingen voor afstemmen agenda

Benoemen van middelen en activiteiten:
Welke media voor welke doelgroepen, dit kan zijn kranten, bladen, radio,  tv, internet, maar ook Freecards voor in cafe’s, winkels , slager, bakker etc. , tv schermen.

Hierover hebben we zitten brainstormen en daar zijn de nodige ideeën uit gekomen, waar we nog aan moeten gaan werken of deze haalbaar zijn. Verder hebben we wat ideeën besproken om onze flyer te veranderen. Ook daar moet nog aan gewerkt worden.  Ook zijn nog wat ideeën besproken waar we ons kunnen laten zien om te promoten.

We hebben een zeer leerzame avond gehad  en willen de ZZP érs, en met name Linda van den Bergh, bedanken dat ze hun tijd  hier in gestoken hebben.

Wim Wiegeraad.
Activiteiten en Sportvereniging Bredius. ( voorheen Sportclub Bredius )

 

Meer ervaringen lezen? Kijk op; http://www.samenvoorbetrokkenondernemen.nl/Nieuwspagina.319.0.html?&tx_ttnews[pointer]=1&tx_ttnews[tt_news]=1032&tx_ttnews[backPid]=320&cHash=3748a1aebc

Vrijwilligershulp voor ú!

Vrijwilligersvacaturebank

Vrijwilligersdiensten

Vrijwilligersacademie

Maatschappelijke stages Woerden