Uitnodiging lancering ‘Hart voor Woerden’ met netwerkborrel

gepubliceerd op di 13 maart 2012

Op vrijdag 16 maart 2012 bent u van harte welkom op de startbijeenkomst van ‘Hart voor Woerden’, hét nieuwe centrum voor vrijwillige inzet in Woerden!

Iedereen die zich in wil zetten voor de Woerdense samenleving is welkom vanaf 16.30 uur in de aula van het Kalsbeek College, locatie Bredius, Burg. H.G. van Kempensingel 23 in Woerden. Om 17.00 uur opent wethouder Loes Ypma officieel deze bijeenkomst. Daarna vertelt Hannie van Baren, directeur Welzijn Woerden, u meer over wat ‘Hart voor Woerden’ voor u en uw organisatie kan betekenen.

Graag nodigen wij u uit om samen met ons ‘Hart voor Woerden’ officieel te openen! Hierna volgt een informele netwerkborrel. U kunt zich aanmelden voor deze startbijeenkomst via dit email adres of via info@hartvoorwoerden.nl

Wij ontmoeten u graag op 16 maart a.s.!

Namens de initiatiefnemers van ‘Hart voor Woerden’: Vrijwilligerscentrale Woerden Maatschappelijke Stage in Woerden Samen voor Woerden

N.B.: Op 16 maart start ook NL DOET, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Woerden draagt hier natuurlijk haar steentje aan bij. Alle deelnemers aan NL Doet zijn ook van harte welkom.

Hart voor Woerden
Rembrandtlaan 2
3443 EG Woerden
tel.: 0348-421101

Vrijwilligershulp voor ú!

Vrijwilligersvacaturebank

Vrijwilligersdiensten

Vrijwilligersacademie

Maatschappelijke stages Woerden