Voor wie zet jij de bloemetjes buiten?

gepubliceerd op di 9 juni 2015

De Buurtmarktplaats is dé online ontmoetingsplek van Woerden waar burenhulp samen komt. En met succes! Sven en Remco hebben elkaar gevonden om samen leuke dingen te doen. Een klein gebaar, kan voor een ander een wereld van verschil maken. Doe jij mee?

De buurtmarktplaats is sinds december actief op de website van Hart voor Woerden. Inmiddels zijn er al enkele succesvolle matches geweest.  Rob heeft een werkbank afgebroken bij een mevrouw die dat zelf niet meer kon en Wilma heeft iemand gevonden die haar moeder meer wegwijs maakt met email.

Er zijn nog veel meer voorbeelden te noemen van mensen die wel wat hulp kunnen gebruiken. Gewoon in jouw buurt. Met een huis-aan-huis flyeractie brengt Hart voor Woerden de Buurtmarktplaats opnieuw onder de aandacht van alle inwoners van Woerden. Centraal in de actie staat de vraag: Voor wie zet jij de bloemetjes buiten? Want je buurtgenoten helpen kan zo makkelijk en simpel zijn!

Stel je vraag en biedt je hulp aan via de website: www.hartvoorwoerden.nl/buurtmarktplaats

Het werkt makkelijk, is gratis en zonder dat je gegevens voor iedereen te zien zijn.

Wilt u graag hulp bij het invullen van uw vraag dan kunt u naar het inloopspreekuur komen van de vrijwilligersvacaturebank. Elke dinsdag en donderdag van 10 tot 12 uur in de bibliotheek in Woerden. Bellen kan ook, naar Hart voor Woerden, telefoonnummer 0348 421 101.

 

Vrijwilligershulp voor ú!

Vrijwilligersvacaturebank

Vrijwilligersdiensten

Vrijwilligersacademie

Maatschappelijke Organisaties