Vrijwilligershulp voor ú!

gepubliceerd op vr 25 september 2015

Op 10 oktober is de informatie- en vrijwilligersmarkt Vrijwilligershulp voor ú! op het Kerkplein in Woerden. Komt u ook?

Ik heb ondersteuning nodig, maar ik heb geen geld. Ik zoek iemand die met me meedenkt. Ik zoek praktische hulp. ik wil graag mijn zorgen delen. Ik heb behoefte aan gezelschap. Ik wil me graag inzetten voor mijn wijk.

Herkent u één van deze situaties? Wist u dat er veel deskundige vrijwilligersorganisaties zijn die u kunnen helpen en ondersteunen hierin?

Op zaterdag 10 oktober kunt u kennis maken met deze organisaties tijdens de informatie- en vrijwilligersmarkt vrijwilligershulp voor ú! op het Kerkplein in Woerden. Ontdek meer dan 40 (vrijwilligers)organisaties die u kunnen helpen en ondersteunen bij uw vragen. De organisaties zijn allemaal actief op het gebied van zorg, welzijn en zelfredzaamheid.

Vrijwilliger worden?

Wilt u iets voor een ander betekenen? Maar weet u nog niet precies wat er bij u past of wat er mogelijk is? Tijdens de markt kunt u zich ook oriënteren op vrijwilligerswerk in de sectoren zorg en welzijn. Alle organisaties op de markt zijn op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Er is vast iets voor u bij! Want vrijwilligerswerk is er op heel veel gebieden, van maatje, gastvrouw, klusjesman tot bestuurslid.

De markt is van 11 tot 16 uur en wordt om 11.30 uur officieel geopend. Voor de kinderen zijn er ook activiteiten zoals schminken en een goochelclown.

De informatie- en vrijwilligersmarkt is een initiatief van Hart voor Woerden, centrum voor vrijwillige inzet en het Netwerk Informele Ondersteuning (NIO), een platform van vrijwilligersorganisaties op het gebied van zorg, welzijn en zelfredzaamheid.

Meer informatie kunt u opvragen bij Hart voor Woerden, telefonisch via 0348 -421 101 of via info@hartvoorwoerden.nl

Vrijwilligershulp voor ú!

Vrijwilligersvacaturebank

Vrijwilligersdiensten

Vrijwilligersacademie

Maatschappelijke stages Woerden