Workshop Meer invloed op anderen - begin bij jezelf!

gepubliceerd op di 24 april 2018

Wie heeft het niet regelmatig? Je zit in een situatie waarin je het niet eens bent met bepaalde mensen, maar dat niet zegt omdat je bang bent dat de sfeer dan wordt verpest. Of je ergert je aan de bumperklever op de snelweg, de buurman, je collega. Je windt je op over het – in jouw ogen – onvolwassen of onprofessionele gedrag van een ander.

Hoe kun je nu handig, effectief en prettig met allerlei mensen omgaan, ook in lastige situaties? Dat ontdek je in deze workshop. Je leert met bewuste communicatie en inzicht in je eigen gedrag de relatie met een ander positief te beïnvloeden.

Centraal staat dat je altijd een keuze hebt in hoe je reageert in situaties die je overkomen. Je leert een handige formule toepassen om de interactie met de ander te beïnvloeden. Met behulp van veel voorbeelden en het bespreken van situaties leer je te krijgen wat je wilt, terwijl je de ander toch in zijn waarde laat.

Datum:   4 juni

Tijd:       19.30 - 22.00 uur

Locatie:  Wijkcentrum De Plint, Jozef Israelslaan 20A in Woerden

Kosten:  20 euro

Deze workshop wordt verzorgd door Els van Veen van TREASURE U, organisatiecoaching & personeelstraining.

Vragen over deze workshop of aanmelden? Neem hiervoor contact op met Ellen Vossen; mail naar info@hartvoorwoerden.nl of bel 0348-421101.

Vrijwilligershulp voor ú!

Vrijwilligersvacaturebank

Vrijwilligersdiensten

Vrijwilligersacademie

Maatschappelijke Organisaties