Workshop Omgaan met conflicten en grensoverschrijdend gedrag

gepubliceerd op di 6 februari 2018

Agressie, wat is het eigenlijk? En, wanneer moet u er iets mee? Wat kunt u zelf doen om agressie, grensoverschrijdend gedrag en conflicten te voorkomen? In deze workshop krijgt u praktische handreikingen om te reageren op conflicten en (potentieel) agressieve situaties.

Ontdek hoe u op een totaal andere manier in een situatie kan reageren en wat het effect daarvan is. U leert werken aan het oordeelloos en open contact maken met anderen om escalatie te voorkomen.

Daarna gaan we in de workshop met elkaar de confrontatie aan om te ervaren hoe het is als er agressie op je afkomt. Mede door de vernieuwende combinatie van theorie met praktische oefeningen uit de krijgskunst aikido, is de workshop een bijzondere en plezierige beleving.

Centraal staat het ontwikkelen van de juiste geesteshouding om conflict- en geweldsituaties te de-escaleren. En de ervaring om elkaar ondanks het conflict toch te ontmoeten!

Datum:    Donderdag 22 februari

Tijd:        19.30 uur - 22.00 uur

Locatie:   Wijkcentrum de Plint, Jozef Israelslaan 20A in Woerden

Kosten:    15 euro

Vragen over deze workshop of aanmelden? Neem hiervoor contact op met Ellen Vossen; mail naar info@hartvoorwoerden.nl of bel 0348-421101.

Vrijwilligershulp voor ú!

Vrijwilligersvacaturebank

Vrijwilligersdiensten

Vrijwilligersacademie

Maatschappelijke Organisaties