Workshop Vrijwilligerswerk iets voor mij?

gepubliceerd op do 3 januari 2019

Denk je er wel eens over om vrijwilligerswerk te gaan doen maar weet je niet wat je zou kunnen, wat je zou willen en wat de mogelijkheden zijn?

Hart voor Woerden organiseert een workshop voor alle mensen die geïnteresseerd zijn in vrijwilligerswerk en daar vragen over hebben.

Er zijn heel veel mogelijkheden om vrijwilligerswerk te doen: klussen, een bezoekmaatje zijn, werken met jongeren of ouderen, bestuursfuncties, je inzetten voor een sportvereniging, en nog veel meer. Je krijgt antwoord op vragen als: wat kan ik doen als vrijwilliger, wat past bij mij, welke vacatures zijn er, wat vind ik leuk, wat zijn de voorwaarden, kan ik dat wel enzovoorts.

Heb je een specifieke vraag? Benoem die dan vast bij je aanmelding.

Tijdens de workshop krijg je veel informatie over vrijwilligerswerk en krijg je ook duidelijk wat voor jou passend vrijwilligerswerk kan zijn. Het verplicht je niet om hierna ook vrijwilligerswerk te gaan doen.

Datum:   Woensdag 16 januari 2019

Start:     9.30 uur – Einde: 11.30 uur (geen inloop, start om 9.30 uur)

en

Datum: Maandag 21 januari 2019

Start: 19.30 uur – Einde: 21.30 uur (geen inloop, start om 19.30 uur)

Locatie:  Wijkcentrum De Plint, Jozef Israelslaan 20A in Woerden

Kosten:  Deelname is gratis.

Vragen over deze workshop of aanmelden? Neem hiervoor contact op met Ellen Vossen; mail naar info@hartvoorwoerden.nl of bel 0348-421101.

Vrijwilligershulp voor ú!

Vrijwilligersvacaturebank

Vrijwilligersdiensten

Vrijwilligersacademie

Maatschappelijke stages Woerden