de Bibliotheek Het Groene Hart zoekt: Gastheer/gastvrouw voor Bibliotheek Harmelen

Taakomschrijving

Bibliotheek Harmelen is op zoek naar vrijwilligers voor de functie van Gastvrouw/ Gastheer voor 1 of 2 ochtenden in de week.

Je ontvangt klanten en zorgt dat zij zich welkom voelen. Je ondersteunt bij het gebruik van de zelfbediening-apparatuur en maakt hen wegwijs in het gebruik van de digitale catalogus en Mijn Menu. Je beantwoordt vragen rondom uitlenen en verwijst klanten door. Daarnaast ruim je de ingeleverde materialen op, zorg je voor een aantrekkelijke presentatie van onze collectie en een plezierige sfeer in de Bibliotheek.

Bibliotheek Harmelen is gevestigd in het Dorpshuis Harmelen. Vrijwilligers van de Bibliotheek werken nauw samen met vrijwilligers van het Dorpshuis.

Wij vragen

Wij zijn op zoek naar enthousiaste personen met een klantgerichte instelling. Je bent teamgericht, flexibel en accuraat. Je legt gemakkelijk contact en staat open voor anderen, je hebt affiniteit met de Bibliotheek en ervaring met computers.

We verwachten uiteraard niet dat je al meteen als een volleerde collega mee kunt draaien, maar bereidheid om te leren is essentieel.

We handhaven een gedragscode en vragen een VOG aan voor vrijwilligers.

Wat hebben wij de vrijwilliger te bieden?

Een leuke en zelfstandige functie in een klein team en een vrijwilligerscontract bij de Bibliotheek Het Groene Hart.

Tijdsbesteding: minimaal 4 uur per week.

Tijdsbesteding: 4-8 uur per week
Soort werk: Educatie, cultuur, creativiteit
Publicatiedatum: di 18 dec 2018

Verloopdatum: do 27 feb 2020

Vacature delen

Over de Bibliotheek Het Groene Hart

De Bibliotheek Het Groene Hart verzorgt regionaal het bibliotheekwerk in de gemeenten Woerden, Oudewater en Montfoort. Dit gebeurt in vijf Bibliotheek vestigingen in Woerden, Harmelen, Kamerik, Zegveld en Oudewater. In Montfoort en Linschoten gebeurt dit op alle basisscholen met Bibliotheek op School.

Voor onze hele organisatie hanteren wij vier kerncompetenties: klantgericht, professioneel, flexibel en ondernemend. Wij willen dat klanten, collega’s en samenwerkingspartners deze competenties herkennen in de houding en het gedrag van alle medewerkers.

Wij willen laagdrempelige toegang bieden op het gebied van lezen, leren, informeren en ontmoeten.

Lees meer

Reageren of meer informatie?

Wil je reageren of meer informatie over deze vacature? Met behulp van onderstaand formulier kun je direct per e-mail contact opnemen met de Bibliotheek Het Groene Hart.

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen.

CAPTCHA Image Nieuwe letters

Typ de letters in het plaatje over:


Vrijwilligershulp voor ú!

Vrijwilligersvacaturebank

Vrijwilligersdiensten

Vrijwilligersacademie

Maatschappelijke Organisaties