Stichting Stadsmuseum Woerden zoekt: Medewerker onderhoud en tentoonstellingsinrichting, Stadsmuseum Woerden

Taakomschrijving

Stadsmuseum Woerden zit in een monumentaal pand waarvan een deel zelfs uit 1501 stamt. Wij hebben hulp nodig bij het klein onderhoud dat een museum en zo’n oud pand met zich meebrengt. Het museum heeft drie tot vier wisselende tentoonstellingen per jaar. Jij assisteert bij de opbouw van nieuwe tentoonstellingen en incidenteel bij andere technische/onderhoudsvragen

Wij vragen

Je kunt zelfstandig werken en bent proactief. Je hebt affiniteit met techniek en schilderen en misschien ook met geschiedenis, kunst en erfgoed. Je werkt graag samen met heel verschillende collega’s. Je houdt van afwisselende werkzaamheden en bent flexibel.
Onze voorkeur gaat uit naar mensen die voor langere tijd op oproepbasis of op afspraak beschikbaar zijn.

Wat hebben wij de vrijwilliger te bieden?

Als vrijwilliger in het Stadsmuseum raak je beter bekend met cultureel Woerden, je sociale kring wordt verruimd en je ontmoet interessante mensen! Je komt te werken in een team van ca. 35 vrijwillige medewerkers en 3 bezoldigde medewerkers. We komen ca. 3x per jaar bij elkaar voor een overleg en jaarlijks maken we een leuke uitstap. Natuurlijk ben je ook altijd welkom op de evenementen.

Tijdsbesteding: < 4 uur per week
Soort werk: Onderhoud, klussen, techniek
Publicatiedatum: vr 8 feb 2019

Verloopdatum: za 8 feb 2020

Vacature delen

Over Stichting Stadsmuseum Woerden

Het inrichten, in stand houden, beheren en en exploiteren van een museum in de gemeente Woerden teneinde het cultuur-historisch erfgoed van de woongemeenschappen te bewaren en alle vormen van kunst bij een breder publiek te introduceren.

Lees meer

Reageren of meer informatie?

Wil je reageren of meer informatie over deze vacature? Met behulp van onderstaand formulier kun je direct per e-mail contact opnemen met Stichting Stadsmuseum Woerden.

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen.

CAPTCHA Image Nieuwe letters

Typ de letters in het plaatje over:


Vrijwilligershulp voor ú!

Vrijwilligersvacaturebank

Buurtmarktplaats

Vrijwilligersacademie

Maatschappelijke Organisaties