de Bibliotheek Het Groene Hart zoekt: Vrijwilliger gezocht voor gastheer/ gastvrouw in Bibliotheek Zegveld

Taakomschrijving

Bibliotheek Zegveld is op zoek naar een vrijwilliger voor de functie van Gastvrouw/ Gastheer op woensdagmiddag.

Je ontvangt klanten en zorgt dat zij zich welkom voelen. Je ondersteunt bij het gebruik van de zelfbedienings-apparatuur en maakt hen wegwijs in het gebruik van de digitale catalogus en Mijn Menu. Je beantwoordt vragen rondom uitlenen en verwijst klanten door. Daarnaast ruim je de ingeleverde materialen op, zorg je voor een aantrekkelijke presentatie van onze collectie en een plezierige sfeer in de Bibliotheek.

Wij vragen

Wij zijn op zoek naar een enthousiast persoon met een klantgerichte instelling. Je bent teamgericht, flexibel en accuraat. Je legt gemakkelijk contact en staat open voor anderen, je hebt affiniteit met de Bibliotheek en ervaring met computers.

We verwachten uiteraard niet dat je al meteen als een volleerde collega mee kunt draaien, maar bereidheid om te leren is essentieel.

We handhaven een gedragscode en vragen een VOG aan voor vrijwilligers

Wat hebben wij de vrijwilliger te bieden?

Een leuke en zelfstandige functie in een klein team en een vrijwilligerscontract bij de Bibliotheek.

Tijdsbesteding: minimaal 3-4 uur per twee weken.

Enthousiast of wil je eerst meer informatie? Neem contact op met : (tot 1 april) Ineke van Zuijlen, ineke.vanzuijlen@bibliotheekhgh.nl of telefonisch op dinsdagmiddag tussen 14.00 en 17.00 uur: 0348-690282

Tijdsbesteding: < 4 uur per week
Soort werk: Educatie, cultuur, creativiteit
Publicatiedatum: vr 8 feb 2019

Verloopdatum: vr 31 mei 2019

Vacature delen

Over de Bibliotheek Het Groene Hart

De Bibliotheek Het Groene Hart verzorgt regionaal het bibliotheekwerk in de gemeenten Woerden, Oudewater en Montfoort. Dit gebeurt in vijf Bibliotheek vestigingen in Woerden, Harmelen, Kamerik, Zegveld en Oudewater. In Montfoort en Linschoten gebeurt dit op alle basisscholen met Bibliotheek op School.

Voor onze hele organisatie hanteren wij vier kerncompetenties: klantgericht, professioneel, flexibel en ondernemend. Wij willen dat klanten, collega’s en samenwerkingspartners deze competenties herkennen in de houding en het gedrag van alle medewerkers.

Wij willen laagdrempelige toegang bieden op het gebied van lezen, leren, informeren en ontmoeten.

Lees meer

Reageren of meer informatie?

Wil je reageren of meer informatie over deze vacature? Met behulp van onderstaand formulier kun je direct per e-mail contact opnemen met de Bibliotheek Het Groene Hart.

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen.

CAPTCHA Image Nieuwe letters

Typ de letters in het plaatje over:


Vrijwilligershulp voor ú!

Vrijwilligersvacaturebank

Buurtmarktplaats

Vrijwilligersacademie

Maatschappelijke Organisaties