Landschap Erfgoed Utrecht zoekt: Vrijwilligers voor nieuw Klompenpad gezocht!

Taakomschrijving

Voor het 112ste Klompenpad, het Benedeneindsepad in het buitengebied van Utrechtse Waarden, zoekt Landschap Erfgoed Utrecht enthousiaste vrijwilligers uit de omgeving met hart voor wandelen. Dit klompenpad is extra bijzonder omdat er ook een KIDS editie van in ontwikkeling is. In juli wordt het Klompenpad feestelijk geopend. Om alle wandelaars optimaal te kunnen laten genieten van dit pad worden vrijwilligers gezocht. Op 12 juli 20.30 – 21.30 uur (nog onder voorbehoud) tijdens de informatiebijeenkomst vertellen we er alles over. Deze bijeenkomst vindt plaats in Pannenkoekenhuis Midden op ‘t Landt, Benedeneind Noordzijde 430a Benschop, eveneens het startpunt van het Klompenpad. Aanmelden voor de informatieavond en/of het vrijwilligerswerk op dit Klompenpad kan bij Helene Hine, via vrijwilligerswerk@landschaperfgoedutrecht.nl

Wij vragen

De vrijwilligers controleren per toerbeurt de route minimaal 1x per maand. Bij het nalopen van de route controleer je de markeringen en borden. Daarbij voer je soms wat kleine reparaties en/of snoeiwerk uit en ruim je het eventueel aanwezige zwerfafval op. Grotere problemen worden gemeld bij de coördinator. Als vrijwilliger ben je circa 4 keer per jaar een halve dag beschikbaar.

Wat hebben wij de vrijwilliger te bieden?

Een dankbare vrijwilligersbaan midden in de natuur!

Tijdsbesteding: < 4 uur per week
Soort werk: Dieren, natuur, milieu
Publicatiedatum: ma 20 mei 2019

Verloopdatum: zo 30 jun 2019

Vacature delen

Over Landschap Erfgoed Utrecht

Landschap Erfgoed Utrecht wil mensen de waarde van het landschap en het erfgoed laten ervaren. Dat doen we door met kenners, liefhebbers en doeners betekenis te geven aan zaken die het waard zijn om te behouden.

Lees meer

Reageren of meer informatie?

Wil je reageren of meer informatie over deze vacature? Met behulp van onderstaand formulier kun je direct per e-mail contact opnemen met Landschap Erfgoed Utrecht.

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen.

CAPTCHA Image Nieuwe letters

Typ de letters in het plaatje over:


Vrijwilligershulp voor ú!

Vrijwilligersvacaturebank

Vrijwilligersdiensten

Vrijwilligersacademie

Maatschappelijke stages Woerden