KidsRights zoekt: Engelse en Spaanse vertalers gezocht!

Taakomschrijving

KidsRights werkt sinds 2003 samen met kinderen aan een wereld waarin kinderrechten worden gewaarborgd. Het winnen van de Internationale Kindervredesprijs biedt jongeren een platform om hun stem te laten horen en de mogelijkheid zich te ontwikkelen als positieve en veerkrachtige changemakers.

Wereldwijd zijn er vele getalenteerde jongeren met veelbelovende initiatieven. KidsRights gelooft er in dat álle jongeren die een verschil willen maken, erkend en ondersteund moeten worden in hun ongelooflijke effort om kinderrechten te verbeteren. Hoe klein deze initiatieven ook mogen lijken, met de juiste steun en mogelijkheden kan de impact grenzeloos zijn.

Ons doel is om deze jonge changemakers via een virtueel platform over de hele wereld met elkaar te verbinden. Via dit platform kunnen deze changemakers inspiratie opdoen, ondersteuning krijgen voor hun initiatieven, deze promoten en aansluiten bij andere acties. The KidsRights Changemakers Movement.

Omdat de bezoekers van dit virtuele platform verschillende talen spreken, zijn wij op zoek naar vrijwilligers die een paar uur per week Nederlandse teksten willen vertalen. Gewoon vanuit huis!

Wat ga je doen?
Nederlandse teksten vertalen naar het Engels of Spaans, ten behoeven van The KidsRights Changemakers Movement.

Hoeveel tijd kost het?
Het zal om niet meer dan twee teksten per week gaan, wat op zo’n 2 à 3 uur per week neerkomt.Wij vragen

- Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal
- Je bent een native Spaanse of Engelse spreker/schrijver
- Je hebt gevoel voor en affiniteit met schrijven
- Je hebt zin en tijd om ten behoeve van The KidsRights Changemakers Movement Nederlandse
teksten te vertalen naar het Engels of Spaans

Wat hebben wij de vrijwilliger te bieden?

De mogelijkheid met jouw teksten een wereldwijd publiek te bereiken en KidsRights te helpen haar doel te bereiken; steeds meer jongeren motiveren om changemaker te worden en hen mobiliseren rond actuele kinderrechten issues. Er is een vrijwilligersvergoeding beschikbaar.

Tijdsbesteding: < 4 uur per week
Soort werk: Educatie, cultuur, creativiteit
Publicatiedatum: di 22 jan 2019

Verloopdatum: ma 22 apr 2019

Vacature delen

Over KidsRights

Kinderen zijn changemakers. KidsRights werkt samen met kinderen aan een wereld waarin kinderrechten worden gewaarborgd. KidsRights is ervan overtuigd dat kinderrechten beter nageleefd worden wanneer kinderen zelf meebeslissen over de zaken die hen direct aangaan en zij zelf in actie kunnen komen.

Lees meer

Reageren of meer informatie?

Wil je reageren of meer informatie over deze vacature? Met behulp van onderstaand formulier kun je direct per e-mail contact opnemen met KidsRights.

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen.

CAPTCHA Image Nieuwe letters

Typ de letters in het plaatje over:


Vrijwilligershulp voor ú!

Vrijwilligersvacaturebank

Buurtmarktplaats

Vrijwilligersacademie

Maatschappelijke Organisaties