Activiteiten en sportvereniging Bredius zoekt: Gastvrouw of gastheer

Taakomschrijving

Van september tot en met juni komen iedere vrijdagmiddag 10 tot 15 leden van Rivendell bij elkaar. Rivendell is een boogschietclub voor mensen met een beperking, autisme etc. Er wordt geschoten onder begeleiding van ervaren schietbegeleiders en tussendoor koffie/ thee gedronken, en volop gekletst. Er hangt altijd een gezellige sfeer en sommige mensen komen alleen daarvoor. De koffie en thee wordt verzorgd door gastvrouwen en gastheren die in onderling overleg aanwezig zijn.

Wij vragen

We zijn op zoek naar nog een gastvrouw / gastheer die voor de koffie en thee wilt zorgen. En het leuk vindt om af en toe een luisterend oor te bieden. Schietervaring of verstand van boogschieten is niet nodig. Er zijn altijd schietbegeleiders aanwezig. In onderling overleg kijken we wanneer het jou uitkomt om gastvrouw / gastheer te zijn.

Wat hebben wij de vrijwilliger te bieden?

Wat bieden wij? Iedere keer weer opnieuw een leuke middag tussen leuke mensen. Rivendell is iedere vrijdag open van 13.30 tot 16.30 uur. De schietbaan bevindt zich in het Brediushonk.

Tijdsbesteding: < 4 uur per week
Soort werk: Horeca, barmedewerker
Publicatiedatum: do 28 mrt 2019

Verloopdatum: vr 29 mei 2020

Vacature delen

Over Activiteiten en sportvereniging Bredius

Het aanbieden van sport, beweeg en andere activiteiten voor mensen met en zonder beperking.

Lees meer

Reageren of meer informatie?

Wil je reageren of meer informatie over deze vacature? Met behulp van onderstaand formulier kun je direct per e-mail contact opnemen met Activiteiten en sportvereniging Bredius.

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen.

CAPTCHA Image Nieuwe letters

Typ de letters in het plaatje over:


Vrijwilligershulp voor ú!

Vrijwilligersvacaturebank

Vrijwilligersdiensten

Vrijwilligersacademie

Maatschappelijke stages Woerden