Welzijn Woerden zoekt: Begeleiders Bij Rembrandt

Taakomschrijving

Vind je het leuk om activiteiten te organiseren en mee te helpen aan een fijne ochtend of middag voor mensen met geheugenproblematiek? Dan zijn we op zoek naar jou! In deze vrijwilligersfunctie dagen we je uit jouw eigen passie en talenten in te zetten om de deelnemers een zinvolle invulling van hun week te geven. Bij Rembrandt kunnen zij deelnemen aan activiteiten waarbij bewegen, ontmoeten en op een leuke manier het geheugen trainen centraal staan. Samen met collega vrijwilligers en de deelnemers geef je inhoud aan de activiteit. We kijken naar wat mensen nog wel kunnen, waar hun interesses liggen en benadrukken hun talenten. Ook die van jou! Heb je een creatief of sportief talent, een passie voor geschiedenis, ben je muzikaal of ben je juist sociaal sterk? Zet dit talent in bij deze activiteiten!

Wij vragen

Wij zoeken vrouwen én mannen die affiniteit hebben met mensen met beginnende dementie. Die het net als wij belangrijk vinden dat deze mensen zo lang mogelijk gewoon meedoen in de samenleving (focus op de mens, niet de beperking). Geduld, inlevingsvermogen en om kunnen gaan onverwachte situaties zijn belangrijke competenties. Maar ook humor, enthousiasme en creativiteit worden gewaardeerd.


Wat hebben wij de vrijwilliger te bieden?

- Vrijwilligerswerk dat veel voldoening geeft
- Deskundigheidsbevordering door training
- WA verzekering tijdens vrijwilligerswerk
- Vrijwilligersovereenkomst
- Jaarlijkse gezellige vrijwilligersbijeenkomst
Meer informatie? neem contact op met: Liesbeth van Beusekom, coordinator Programmering, email: l.vanbeusekom@welzijnwoerden.nl, telefoonnummer: 06 523 31 869

Tijdsbesteding: 4-8 uur per week
Soort werk: Hulpverlening, verzorging
Publicatiedatum: wo 9 jan 2019

Verloopdatum: zo 31 mrt 2019

Vacature delen

Over Welzijn Woerden

Welzijn Woerden is een inspirerende maatschappelijke onderneming in welzijn en maatschappelijke zorg. We willen de eigen kracht, de zelfredzaamheid en participatie van mensen stimuleren en versterken. Dat doen we door hulp en ondersteuning te bieden waar dat nodig is, en door het organiseren van activiteiten.

Lees meer

Reageren of meer informatie?

Wil je reageren of meer informatie over deze vacature? Met behulp van onderstaand formulier kun je direct per e-mail contact opnemen met Welzijn Woerden.

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen.

CAPTCHA Image Nieuwe letters

Typ de letters in het plaatje over:


Vrijwilligershulp voor ú!

Vrijwilligersvacaturebank

Buurtmarktplaats

Vrijwilligersacademie

Maatschappelijke Organisaties