Welzijn Woerden zoekt: Graag Gedaan zoekt mensen die met praktische hulp iets voor een ander kunnen betekenen

Taakomschrijving

Help jij graag een ander? Kom dan het team van vrijwilligers versterken bij Graag Gedaan. De vrijwilligers van Graag Gedaan helpen (kwetsbare) mensen met praktische hulpvragen. Zoals klusjes in en rondom huis, vervoer met begeleiding naar afspraken, tuinklussen, computerhulp en boodschappen. Er maken steeds meer mensen gebruik van Graag Gedaan die we graag snel willen helpen. Daarom zijn we op zoek naar nieuwe vrijwilligers.

Wij vragen

Ben jij een kei in klussen, heb je groene vingers, weet je juist veel van computers, of lijkt het je leuk om mensen te vervoeren en te begeleiden? Dan zijn wij op zoek naar jou.

De mensen die gebruik maken van Graag Gedaan hebben vaak een klein netwerk en zijn vaak wat ouder waardoor het lastiger wordt om alles in en rondom huis zelf te regelen. We zoeken vrijwilligers die klaar willen staan voor mensen, zelfstandig kunnen werken, afspraken nakomen en het leuk vinden een praatje te maken met mensen.

Wat hebben wij de vrijwilliger te bieden?

U ontvangt een vergoeding van 2,50 per uur. De klussen duren niet langer dan 3 tot 4 uur en kunt u zelf inplannen met de hulpvrager. Een kopje koffie drinken met de hulpvrager is zeker ook belangrijk.

Het is een leuke, afwisselende vrijwilligersfunctie, waarbij praktische hulp en contact met mensen centraal staat. Jaarlijks een vrijwilligersmiddag en een gezellige middag of avond met de vrijwilligers van Graag Gedaan. Aanbod van interessante en leerzame worskhops en cursussen.

Graag Gedaan is één van de vrijwilligersdiensten van Welzijn Woerden. Welzijn Woerden versterkt het welbevinden van mensen die een steuntje in de rug nodig hebben. Daarnaast ondersteunt ze inwoners die zich voor een ander in willen zetten. Met haar diensten en activiteiten biedt Welzijn woerden een helpende hand zonder het roer over te nemen.

Wil je meer informatie over deze afwisselende, flexibele en dankbare vrijwilligersfunctie? Neem contact op met Annemieke Zeedijk, coördinator Graag Gedaan via telefoonnummer 0348 421101 of via a.zeedijk@welzijnwoerden.nl

Tijdsbesteding: < 4 uur per week
Soort werk: Onderhoud, klussen, techniek
Publicatiedatum: di 5 mrt 2019

Verloopdatum: do 5 mrt 2020

Vacature delen

Over Welzijn Woerden

Welzijn Woerden is een inspirerende maatschappelijke onderneming in welzijn en maatschappelijke zorg. We willen de eigen kracht, de zelfredzaamheid en participatie van mensen stimuleren en versterken. Dat doen we door hulp en ondersteuning te bieden waar dat nodig is, en door het organiseren van activiteiten.

Lees meer

Reageren of meer informatie?

Wil je reageren of meer informatie over deze vacature? Met behulp van onderstaand formulier kun je direct per e-mail contact opnemen met Welzijn Woerden.

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen.

CAPTCHA Image Nieuwe letters

Typ de letters in het plaatje over:


Vrijwilligershulp voor ú!

Vrijwilligersvacaturebank

Vrijwilligersdiensten

Vrijwilligersacademie

Maatschappelijke Organisaties