Welzijn Woerden zoekt: Wil jij mensen na operatie of ziekte tijdelijk helpen bij hun huishouden?

Taakomschrijving

Mensen met een klein netwerk hebben na een ziekte of operatie soms moeite om het huishouden rond te krijgen. Mensen hebben moeite met de was ophangen, stofzuigen, de kliko buiten zetten. Vaak krijgen mensen wel thuiszorg maar dat is ook vaak niet voldoende.
Graag Gedaan helpt deze mensen door voor een periode van maximaal 8 weken 2 keer per week een vrijwilliger te zoeken die voor wat ondersteuning zorgt. Bent u die vrijwilliger?

Graag Gedaan biedt ondersteuning aan (kwetsbare) mensen met praktische hulpvragen op het gebied van klusjes in en om het huis, vervoer, begeleiding naar afspraak, computerhulp, boodschappen, etc. Het gaat om kleine eenmalige klussen. Wil je meer weten over de dienst en mogelijkheden voor vrijwilligers vraag dan gerust om een (vrijblijvend) kennismakingsgesprek.

Wij vragen

Betrokkenheid met de doelgroep en met de activiteiten van Graag Gedaan/Welzijn Woerden. Kwaliteiten vrijwilliger: klant- en servicegericht, zelfstandig kunnen werken, afspraken nakomen, sociaal ingesteld.

Wat hebben wij de vrijwilliger te bieden?

U ontvangt een vergoeding van 2,50 per uur. De tijdelijke huishoudelijke hulp is voor een periode van max. 6 tot 8 weken voor 1 of 2 keer per week.
U spreekt zelf af met de hulpvrager wanneer u komt. Een kopje koffie drinken met de hulpvrager is zeker ook belangrijk.

Het is een leuke, afwisselende vrijwilligersfunctie, waarbij praktische hulp en contact met mensen centraal staat. Jaarlijks een vrijwilligersmiddag en een gezellige middag of avond met de vrijwilligers van Graag Gedaan. Aanbod van interessante en leerzame worskhops en cursussen.

Tijdsbesteding: < 4 uur per week
Soort werk: Hulpverlening, verzorging
Publicatiedatum: di 5 mrt 2019

Verloopdatum: do 5 mrt 2020

Vacature delen

Over Welzijn Woerden

Welzijn Woerden is een inspirerende maatschappelijke onderneming in welzijn en maatschappelijke zorg. We willen de eigen kracht, de zelfredzaamheid en participatie van mensen stimuleren en versterken. Dat doen we door hulp en ondersteuning te bieden waar dat nodig is, en door het organiseren van activiteiten.

Lees meer

Reageren of meer informatie?

Wil je reageren of meer informatie over deze vacature? Met behulp van onderstaand formulier kun je direct per e-mail contact opnemen met Welzijn Woerden.

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen.

CAPTCHA Image Nieuwe letters

Typ de letters in het plaatje over:


Vrijwilligershulp voor ú!

Vrijwilligersvacaturebank

Vrijwilligersdiensten

Vrijwilligersacademie

Maatschappelijke Organisaties