Kwintes zoekt: Creatief met wasknijpers

Taakomschrijving

Yvette is een jongedame van 36 jaar, ze is creatief en is nu bijvoorbeeld bezig met het maken van onderzetters en lampenkappen van wasknijpers. Ook houdt ze van schilderen en tekenen.
Yvette woont zelfstandig en het gaat goed met haar. Een maatje waarmee zij gezellig dingen kan ondernemen past nu echt in haar leven. Graag iemand van haar leeftijd of ouder waarmee zij samen leuke en ontspannen dingen kan doen. Bijvoorbeeld een terrasje pakken in de stad en knutselen vindt Yvette leuk om samen te doen.

Als persoon kan je Yvette omschrijven als loyaal, geïnteresseerd in anderen, kan over dingen na denken en Yvette heeft een bijzonder gevoel voor humor.

Wij vragen

Ben jij ook creatief en lijkt jou het ook leuk om bijvoorbeeld lampenkappen van wasknijpers o.i.d. te maken? Houd jij er ook van om even de stad in te gaan voor wat gezelligheid en kan je cynische humor waarderen?
Yvette kan alle dagen behalve op woensdag en donderdag.

Graag komen wij in contact met jou!

Wat hebben wij de vrijwilliger te bieden?

Kwintes zorgt goed voor haar vrijwilligers. Je krijgt bij Kwintes een vast aanspreekpunt, begeleiding en scholingsmogelijkheden. Vrijwilligers hebben gratis toegang tot e-learning en krijgen intervisie aangeboden. Ook organiseert Kwintes een vrijwilligersbijeenkomst voor uitwisseling, ontmoeting en scholing. Vrijwilligers krijgen een overeenkomst en een WA verzekering. Er zijn er veel mogelijkheden om je te ontwikkelen!

Word vrijwilliger bij Kwintes! Jij vormt een belangrijke aanvulling in de zorg voor onze cliënten.

Tijdsbesteding: < 4 uur per week
Soort werk: Maatjes, gezelschap
Publicatiedatum: do 18 okt 2018

Verloopdatum: do 31 jan 2019

Vacature delen

Over Kwintes

Kwintes is een organisatie voor geestelijke gezondheidszorg en maatschappelijke opvang. De organisatie biedt zorg aan mensen die door langdurige (psychische) problemen (nog) niet in staat zijn zelfstandig in de maatschappij te functioneren. Het gaat om mensen met een psychiatrische diagnose, ernstige (psycho) sociale problemen, of een hersenbeschadiging. Veel van hen zijn langere tijd op ondersteuning aangewezen. Doel is dat zij met onze steun naar tevredenheid een eigen leven kunnen leiden en weer sterk in de samenleving kunnen staan. Kwintes biedt informatie en advies, begeleiding aan huis, beschermd wonen en dagbesteding.

Lees meer

Reageren of meer informatie?

Wil je reageren of meer informatie over deze vacature? Met behulp van onderstaand formulier kun je direct per e-mail contact opnemen met Kwintes.

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen.

CAPTCHA Image Nieuwe letters

Typ de letters in het plaatje over:


Vrijwilligershulp voor ú!

Vrijwilligersvacaturebank

Buurtmarktplaats

Vrijwilligersacademie

Maatschappelijke Organisaties