WelThuis - De Thuynen zoekt: Creatieve en gezellige momenten creëren

Taakomschrijving

Bent u creatief, muzikaal, gewoon gezellig, heeft u groene vingers of een andere vaardigheid waar u ouderen heel blij mee kunt maken? Word dan activiteitenvrijwilliger!

De Thuynen is onderdeel van WelThuis, wij zijn een woonzorglocatie die nog geen jaar in ons nieuwe gebouw verblijven, op Park Oude Landt. We werken op de kleinschalig wonen manier, wat betekent dat er verschillende woningen zijn bij De Thuynen, waar 8 bewoners ieder een eigen appartement hebben, maar een gezamenlijke gezellige woonkamer.

Wij vragen

In De Thuynen zijn veel activiteiten nog in de opstartfase. Dit biedt u als vrijwilliger de mogelijkheid om zelf een activiteit op te zetten of mee te werken hieraan. Denk bijvoorbeeld aan: het maken van een praatje, creatieve activiteit zoals kaarten maken, muzikale activiteit zoals liedjes zingen, beweegactiviteit, etc. Heeft u leuke ideeën? Deel ze met ons!

Wat hebben wij de vrijwilliger te bieden?

Naast een gezellige huiskamer en het kunnen verzorgen van een blijde dag voor onze bewoners, wordt u aangemeld als vrijwilliger bij Palet Welzijn. Hierdoor bent u verzekerd tijdens uw vrijwilligerswerk en Palet Welzijn verstuurt tweemaal per jaar een leuke attentie en het magazine De Vrijwilliger Centraal naar u toe.

Geïnteresseerd? Neem gerust vrijblijvend contact op voor een rondleiding. Via Anna Brezovac: A.brezovac@paletwelzijn.nl of 06 46 36 14 20.

Tijdsbesteding: 4-8 uur per week
Soort werk: Educatie, cultuur, creativiteit
Publicatiedatum: ma 8 okt 2018

Verloopdatum: ma 4 nov 2019

Vacature delen

Over WelThuis - De Thuynen

WelThuis wil bewoners een plek bieden waar zij prettig kunnen wonen, zichzelf kunnen zijn en zich thuis kunnen voelen.

Lees meer

Reageren of meer informatie?

Wil je reageren of meer informatie over deze vacature? Met behulp van onderstaand formulier kun je direct per e-mail contact opnemen met WelThuis - De Thuynen.

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen.

CAPTCHA Image Nieuwe letters

Typ de letters in het plaatje over:


Vrijwilligershulp voor ú!

Vrijwilligersvacaturebank

Buurtmarktplaats

Vrijwilligersacademie

Maatschappelijke Organisaties