Johannes Hospitium Vleuten zoekt: Facilitair vrijwilliger

Taakomschrijving

In het Johannes Hospitium Vleuten ontvangen maximaal acht gasten liefdevolle zorg en aandacht in de laatste fase van hun leven. Naast de beroepskrachten zijn ruim 120 vrijwilligers actief. Ben je goed in het organiseren van allerlei praktische zaken in en rondom het huis en wil je je kwaliteiten graag bij ons inzetten? Kom dan werken als vrijwilliger in ons sfeervolle hospitium! Je doet het werk met een collega en jullie hebben de volgende taken onder je beheer: linnengoed verzorgen; keukenwerkzaamheden, stilteruimte beheren en taken zoals gastenkamers in orde maken voor nieuwe gasten. Het gaat om ongeveer 4 uur per week, werktijden zijn in overleg.

Wij vragen

Een praktische instelling.

Wat hebben wij de vrijwilliger te bieden?

Reiskostenvergoeding; verzekering; mogelijkheid om cursussen te volgen op het gebied van palliatieve zorg, complementaire zorg e.d.

Tijdsbesteding: < 4 uur per week
Soort werk: Onderhoud, klussen, techniek
Publicatiedatum: ma 7 jan 2019

Verloopdatum: wo 31 jul 2019

Vacature delen

Over Johannes Hospitium Vleuten

Het Johannes Hospitium geeft zorg aan terminale gasten. De doelstelling is de zorg zo aan te bieden dat de gasten op hun eigen persoonlijke manier afscheid kunnen nemen van het leven en hun naasten. De huiselijke sfeer is daarbij belangrijk.

Lees meer

Reageren of meer informatie?

Wil je reageren of meer informatie over deze vacature? Met behulp van onderstaand formulier kun je direct per e-mail contact opnemen met Johannes Hospitium Vleuten.

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen.

CAPTCHA Image Nieuwe letters

Typ de letters in het plaatje over:


Vrijwilligershulp voor ú!

Vrijwilligersvacaturebank

Buurtmarktplaats

Vrijwilligersacademie

Maatschappelijke Organisaties