WelThuis - De Thuynen zoekt: Gezellige kookhulp gezocht!

Taakomschrijving

Houdt u van koken en/of bakken?
De geur van eten, draadjesvlees, gebakken spekjes of pannenkoeken. Dat is wat bewoners van een verpleeghuis zo graag ruiken en proeven!

De Thuynen is onderdeel van WelThuis, wij zijn een woonzorglocatie die nog geen jaar in ons nieuwe gebouw verblijven, op Park Oude Landt. We werken op de kleinschalige wonen manier, wat betekent dat er verschillende woningen zijn bij De Thuynen, waar 8 bewoners ieder een eigen appartement hebben, maar een gezamenlijke gezellige woonkamer.

Wij vragen

Om de vaste medewerkers hierbij te ondersteunen, zijn wij op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om één of meerdere avonden voor/met de bewoners te koken. Dit is ongeveer van 16.00-19.00 uur en u mag mee-eten!

Wat hebben wij de vrijwilliger te bieden?

Naast een gezellige huiskamer en het kunnen verzorgen van een blijde dag voor onze bewoners, wordt u aangemeld als vrijwilliger bij Palet Welzijn. Hierdoor bent u verzekerd tijdens uw vrijwilligerswerk en Palet Welzijn verstuurt tweemaal per jaar een leuke attentie en het magazine 'De Vrijwilliger Centraal' naar u toe.

Geïnteresseerd? Neem gerust vrijblijvend contact op voor een rondleiding. Via Anna Brezovac: A.brezovac@paletwelzijn.nl of 06 46 36 14 20.

Tijdsbesteding: < 4 uur per week
Soort werk: Horeca, barmedewerker
Publicatiedatum: ma 8 okt 2018

Verloopdatum: ma 4 nov 2019

Vacature delen

Over WelThuis - De Thuynen

WelThuis wil bewoners een plek bieden waar zij prettig kunnen wonen, zichzelf kunnen zijn en zich thuis kunnen voelen.

Lees meer

Reageren of meer informatie?

Wil je reageren of meer informatie over deze vacature? Met behulp van onderstaand formulier kun je direct per e-mail contact opnemen met WelThuis - De Thuynen.

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen.

CAPTCHA Image Nieuwe letters

Typ de letters in het plaatje over:


Vrijwilligershulp voor ú!

Vrijwilligersvacaturebank

Buurtmarktplaats

Vrijwilligersacademie

Maatschappelijke Organisaties