Reinaerde Digiteam Woerden zoekt: Helpende hand M/V

Taakomschrijving

Op Digiteam Woerden werken mensen met een lichamelijk beperking die administratief werk doen op de computer. Hierbij kunnen wij meerdere helpende handen gebruiken. U kunt meedenken, invoeren van artikelen op de webwinkel, opdrachten uitschrijven e.d.

Wij vragen

Iemand die ondersteuning kan bieden op verschillende vlakken van onze administratie

Wat hebben wij de vrijwilliger te bieden?

U hebt een informatief gesprek met de coördinator vrijwilligerswerk/informele zorg. U bent WA verzekerd en verzekerd tegen ongevallen en u ontvangt een tegemoetkoming in de reiskosten.

Tijdsbesteding: < 4 uur per week
Soort werk: Administratie, computer
Publicatiedatum: di 5 mrt 2019

Verloopdatum: do 5 mrt 2020

Vacature delen

Over Reinaerde Digiteam Woerden

Werken en leren maakt het leven interessant, belangrijk en kleurrijk. Het geeft structuur aan de dag. Het is waardevol, want het bevestigt mensen dat zij er toe doen, nodig zijn, iets kunnen betekenen voor anderen.
(Digiteam Woerden biedt als onderdeel van zorgorganisatie Reinaerde mensen met een beperking de mogelijkheid om te werken en daarmee op een betekenisvolle, prettige manier bij te dragen aan hun eigen welzijn en aan de maatschappij).

Lees meer

Reageren of meer informatie?

Wil je reageren of meer informatie over deze vacature? Met behulp van onderstaand formulier kun je direct per e-mail contact opnemen met Reinaerde Digiteam Woerden.

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen.

CAPTCHA Image Nieuwe letters

Typ de letters in het plaatje over:


Vrijwilligershulp voor ú!

Vrijwilligersvacaturebank

Vrijwilligersdiensten

Vrijwilligersacademie

Maatschappelijke Organisaties