Kwintes zoekt: Margriet zoekt een maatje die net als zij een dierenvriend is

Taakomschrijving

Margriet (38 jaar) is een lieve, zorgzame, betrokken vrouw. Zij woont begeleid bij Kwintes en is dol op haar konijn. Graag wil zij samen met een maatje erop uit en het lijkt haar heel fijn als dit maatje ook van dieren houdt.
Even naar buiten gaan, ergens koffiedrinken en spulletjes kopen voor haar konijn vindt Margriet erg leuk. Het is belangrijk voor Margriet om actief te blijven en in contact te zijn met ook andere mensen (buiten de begeleiding om).


Wij vragen

Als maatje voor Margriet ben je geduldig en rustig en heb je ook affiniteit met dieren. Daarnaast houd jij ook van een ommetje maken en kan jij goed luisteren. Ben jij betrokken bij dieren en houd je ervan om er voor mensen te zijn die weinig afleiding hebben? Graag komen wij met jou in contact .

Wat hebben wij de vrijwilliger te bieden?

Kwintes zorgt goed voor haar vrijwilligers. Je krijgt bij Kwintes een vast aanspreekpunt, begeleiding en scholingsmogelijkheden. Vrijwilligers hebben gratis toegang tot e-learning en krijgen intervisie aangeboden. Ook organiseert Kwintes een vrijwilligersbijeenkomst voor uitwisseling, ontmoeting en scholing. Vrijwilligers krijgen een overeenkomst en een WA verzekering. Er zijn er veel mogelijkheden om je te ontwikkelen!

Word vrijwilliger bij Kwintes! Jij vormt een belangrijke aanvulling in de zorg voor onze cliënten.

Tijdsbesteding: < 4 uur per week
Soort werk: Maatjes, gezelschap
Publicatiedatum: do 7 feb 2019

Verloopdatum: wo 17 jul 2019

Vacature delen

Over Kwintes

Kwintes is een organisatie voor geestelijke gezondheidszorg en maatschappelijke opvang. De organisatie biedt zorg aan mensen die door langdurige (psychische) problemen (nog) niet in staat zijn zelfstandig in de maatschappij te functioneren. Het gaat om mensen met een psychiatrische diagnose, ernstige (psycho) sociale problemen, of een hersenbeschadiging. Veel van hen zijn langere tijd op ondersteuning aangewezen. Doel is dat zij met onze steun naar tevredenheid een eigen leven kunnen leiden en weer sterk in de samenleving kunnen staan. Kwintes biedt informatie en advies, begeleiding aan huis, beschermd wonen en dagbesteding.

Lees meer

Reageren of meer informatie?

Wil je reageren of meer informatie over deze vacature? Met behulp van onderstaand formulier kun je direct per e-mail contact opnemen met Kwintes.

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen.

CAPTCHA Image Nieuwe letters

Typ de letters in het plaatje over:


Vrijwilligershulp voor ú!

Vrijwilligersvacaturebank

Buurtmarktplaats

Vrijwilligersacademie

Maatschappelijke Organisaties