Kwintes zoekt: winkelen, naar de Vinkeveenseplassen, wandelen in de buurt…..

Taakomschrijving

Lydia is een gezellige dame van 68 jaar. Ze heeft veel energie en praat graag over van alles en nog wat. Zij is dol op winkelen en het ondernemen van leuke uitjes. Dit hoeft niet heel ver te zijn, maar een bezoek aan de Vinkeveense plassen staat bovenaan het lijstje. Dit is trouwens geen vereiste, maar het lijkt haar gewoon erg leuk om hier weer eens naar toe te gaan.

Wij vragen

Wij zoeken voor Lydia een maatje die soortgelijke interesses heeft en wellicht ook op zoek is naar wat gezelschap. Jij houdt ook van winkelen en praat graag over van alles en nog wat. Jij vind het leuk om 1 keer per week Lydia wat afleiding te bieden en daarbij geeft het jou ook een positieve afleiding.

Voel jij je aangetrokken door de vraag van Lydia dan komen wij graag in contact met jou!

Wat hebben wij de vrijwilliger te bieden?

Kwintes zorgt goed voor haar vrijwilligers. Je krijgt bij Kwintes een vast aanspreekpunt, begeleiding en scholingsmogelijkheden. Vrijwilligers hebben gratis toegang tot e-learning en krijgen intervisie aangeboden. Ook organiseert Kwintes een vrijwilligersbijeenkomst voor uitwisseling, ontmoeting en scholing. Vrijwilligers krijgen een overeenkomst en een WA verzekering. Er zijn er veel mogelijkheden om je te ontwikkelen!

Word vrijwilliger bij Kwintes! Jij vormt een belangrijke aanvulling in de zorg voor onze cliënten.

Tijdsbesteding: < 4 uur per week
Soort werk: Hulpverlening, verzorging
Publicatiedatum: ma 3 sep 2018

Verloopdatum: ma 31 dec 2018

Vacature delen

Over Kwintes

Kwintes is een organisatie voor geestelijke gezondheidszorg en maatschappelijke opvang. De organisatie biedt zorg aan mensen die door langdurige (psychische) problemen (nog) niet in staat zijn zelfstandig in de maatschappij te functioneren. Het gaat om mensen met een psychiatrische diagnose, ernstige (psycho) sociale problemen, of een hersenbeschadiging. Veel van hen zijn langere tijd op ondersteuning aangewezen. Doel is dat zij met onze steun naar tevredenheid een eigen leven kunnen leiden en weer sterk in de samenleving kunnen staan. Kwintes biedt informatie en advies, begeleiding aan huis, beschermd wonen en dagbesteding.

Lees meer

Reageren of meer informatie?

Wil je reageren of meer informatie over deze vacature? Met behulp van onderstaand formulier kun je direct per e-mail contact opnemen met Kwintes.

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen.

CAPTCHA Image Nieuwe letters

Typ de letters in het plaatje over:


Vrijwilligershulp voor ú!

Vrijwilligersvacaturebank

Buurtmarktplaats

Vrijwilligersacademie

Maatschappelijke Organisaties