Plusbus boodschappen

Wilt u zelf uw boodschappen blijven doen, maar is dat moeilijk omdat u niet meer zo goed vooruit kunt (bijv. slechtziend of moeilijk kunnen lopen)? Is er niemand in uw omgeving die met of voor u boodschappen kan doen? Dan is de Plusbus boodschappendienst een uitkomst.

De boodschappendienst is bedoeld voor inwoners van de kern Woerden en rijdt iedere maandagochtend, maandagmiddag, vrijdagochtend en vrijdagmiddag. Een inklapbare rolstoel of rollator kan mee. Er kunnen maximaal 6 deelnemers per keer mee.

U kunt wekelijks gebruik maken van deze vrijwilligersdienst. Een andere frequentie is ook mogelijk (bv. eens per 2 of 3 weken).

De vrijwillige telefoniste belt u elke week om te vragen of u die week boodschappen nodig heeft.

Kosten

U wordt opgehaald en na afloop weer thuis gebracht. De boodschappen worden gedaan bij het winkelcentrum in Molenvliet. Naast de Jumbo is daar een slager, kaasboer, bakker, drogist, Kruidvat, Big Bazaar en dierenwinkel. De kosten voor deze dienst zijn €3,50 (exclusief de kosten voor de boodschappen). We drinken met elkaar ook een (gratis) kopje koffie of thee in de Jumbo.

Briefje meegeven

Lukt het u niet om zelf mee te gaan, dan zorgt u voor een briefje en haalt een vrijwilliger de boodschappen voor u. Dit gebeurt op woensdag.

Contact

Heeft u belangstelling of kent u iemand in uw omgeving die hiervoor in aanmerking komt?
Neem contact op met Hart voor Woerden op telefoonnummer 0348 - 42 11 01 (op werkdagen van 9 tot 12 uur) of per e-mail: info@welzijnwoerden.nl.

Vrijwilligershulp voor ú!

Vrijwilligersvacaturebank

Vrijwilligersdiensten

Vrijwilligersacademie

Maatschappelijke Organisaties