Vrijwilligersacademie

De vrijwilligersacademie heeft ook dit jaar voor alle vrijwilligers uit de gemeente Woerden een afwisselend aanbod aan interessante workshops en cursussen samengesteld. Er zit vast iets voor u bij!

Aanmelden kan via info@hartvoorwoerden.nl. Vermeld bij aanmelding altijd uw naam, emailadres, telefoonnummer, bij welke organisatie u vrijwilliger bent en de naam en datum van de cursus waarvoor u zich aan wilt melden. Deelname gaat op volgorde van aanmeldingen en de cursussen starten alleen bij voldoende deelname. Hiervan ontvangt u tijdig een bevestiging.

Wilt u meer weten? Neem dan contact op met Ellen Vossen via info@hartvoorwoerden.nl of via 0348-421101.
----------------------------------------------------------------------------

Workshop “Maak werk van je talent”

Als vrijwilliger zet je je graag in voor een ander, natuurlijk het liefst met activiteiten waar je goed in bent en waar je plezier aan beleeft. Vaak realiseren we ons niet wat we allemaal kunnen of beperken we ons tot het inzetten van onze vaardigheden, bijvoorbeeld koken of tuinieren. Dit doe je nu eenmaal veel of het wordt je gevraagd.

Wie weet zijn er unieke kwaliteiten en eigenschappen die je nog niet zozeer bij jezelf ziet of durft te benoemen. Als je dat wel kunt, krijg je er veel energie en zelfvertrouwen van. Je gaat uitblinken!

Wil je ontdekken of er meer is dat je tot zijn recht wil laten komen? Doe dan mee aan deze workshop. Een ding mag je zeker doen en dat is opscheppen over jezelf!

Data       Maandag 12 juni
Tijd        19.30 - 22.00 uur
Locatie   Wijkcentrum "De Plint", Jozef Israelslaan 20A in Woerden
Kosten    € 15,00

Deze workshop wordt verzorgd door Els van Veen van TREASURE U, organisatiecoaching & personeelstraining.

----------------------------------------------------------------------------

Cursus “Reanimatie & AED”

Altijd al willen leren reanimeren? Geef u dan nu op voor de Reanimatie en AED cursus die Hart voor Woerden samen met Stichting Reanimatie Woerden organiseert.

De cursus bestaat uit 3 avonden van 19.30 tot 22.00 uur.

Vanwege de samenwerking tussen Stichting Reanimatie Woerden en Hart voor Woerden geldt voor alle inwoners van de Gemeente Woerden het kortingstarief van €20,- gedurende 2017.

Wij vinden het, net als u, belangrijk om zoveel mogelijk mensen te leren reanimeren en zo mensenlevens te redden. Dus kent u mensen in uw omgeving die graag een cursus willen volgen, vrijwilliger of niet, dan kunnen zij zich aanmelden via info@hartvoorwoerden.nl .

Vermeld bij aanmelding alstublieft naast uw naam, emailadres, telefoonnummer, ook uw geboortedatum. Dit i.v.m. het certificaat.

Data       Maandag 12, 19 en 26 juni
Tijd         19.30 - 22.00 uur
Locatie   Wijkcentrum "De Plint", Jozef Israelslaan 20A in Woerden
Kosten    €20,00

----------------------------------------------------------------------------

Vrijwilligershulp voor ú!

Vrijwilligersvacaturebank

Buurtmarktplaats

Vrijwilligersacademie

Maatschappelijke Organisaties