MaS bij Scouting Willem-Alexander Harmelen

MaS bij Scouting Willem-Alexander Harmelen

Beschikbaarheid:
regelmatig
Plaats:
Harmelen: Harmelen-Zuid (dorp)
Categorie:
Activiteitenbegeleiding, Sport & beweging, Creatief & muziek
MaS
Ja
Tip anderen via:

Wat is Scouting?
Bij Scouting draait het om uitdaging en plezier! Kinderen en jongeren ontwikkelen zich bij Scouting op een natuurlijke manier tot zelfstandige mensen en krijgen de ruimte om te ontdekken en te leren. De vrijwilligers van Scouting Willem-Alexander zorgen er voor dat dit kan in een veilige en vertrouwde omgeving.

Wat ga je doen?
Je kunt maatschappelijk stage komen lopen bij Scouting Willem-Alexander vanaf 14-15 jaar. Je ondersteund onze leiding bij de Welpen speltak (7-11 jaar). Samen met de bestaande vrijwilligers ervaar je hoe het vrijwilligerswerk binnen scouting werkt en wat er allemaal bij komt kijken om een scouting groep te leiden en een ochtend vol uitdaging, outdoor, code, spel, team en samenwerking te programmeren. Ook hier en daar een klusje oppakken is mogelijk. Dit is afhankelijk van wat je zelf wil maar altijd in overleg en samen met onze vrijwilligers.

Waar en wanneer?
De activiteiten van het Welpen speltak zijn op de zaterdag ochtend tussen 09:00-12:00 bij ons gebouw (De Uithof 3, Harmelen). Het aantal uren MaS gaan in overleg. Bij voorkeur zet je de volle 30 uur bij ons in.

Waarom kies je voor ons?
Scouting Willem-Alexander Harmelen biedt je een ontzettend gave en leerzame stage waarbij je op een gezellige manier met jongeren van jouw leeftijd samenwerkt en kinderen de tijd van hun leven geeft. Doen dus!

  • De vraag van Ronald is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op Hart voor Woerden
Laat Ronald weten dat je interesse hebt

Vul het veld in om te reageren op de vraag: "MaS bij Scouting Willem-Alexander Harmelen" van Ronald.
Goed om te weten: om je veiligheid en die van andere Hart voor Woerden deelnemers te beschermen, hanteren we gedragsregels. Indien er een vermoeden bestaat van het overtreden van deze regels, dan kunnen wij verstuurde berichten inzien.

Ik wil helpen
Liever telefonisch contact? Toon telefoonnummer
  • De vraag van Ronald is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op Hart voor Woerden
MaS
Ja