Chauffeur gezocht

Chauffeur gezocht

Beschikbaarheid:
regelmatig
Plaats:
Harmelen
Categorie:
Vervoer, Activiteitenbegeleiding, Coördineren & regelen (bv. evenementen)
Tip anderen via:

Vrijwilliger vervoer dagbesteding Haanwijck

Haanwyck is een kleinschalige zorgorganisatie in het Groene Hart in Harmelen Wij bieden een zinvolle dagbesteding die aansluit bij de belangstelling en kwaliteiten van onze deelnemers. De deelnemers zijn veel buiten, zodat ze de seizoenen van dichtbij op ons terrein mee kunnen maken. Op het terrein kan gewandeld en getuinierd worden. We maken dagelijks met elkaar de maaltijd klaar met waar mogelijk met groenten en fruit uit eigen tuin. Andere activiteiten kunnen zijn eieren rapen en schoonmaken, helpen in de winkel, wandelen, schilderen, passanten ontvangen, spelletjes, een dagje uit etc. alles naar behoefte.

De deelnemers aan de dagbesteding worden met onze eigen bus van hun woonadres gehaald en gebracht.

Hiervoor zijn we per direct op zoek naar enthousiaste chauffeurs (vrijwilligers) die een paar uur per week onze bezoekers wil ophalen en thuisbrengen.

De dagbesteding is van maandag t/m vrijdag en onze deelnemers worden iedere dag tussen 08.30 en 10.15 uur in de ochtend opgehaald en ’s middags om 16.00 u weer thuisgebracht. De meeste deelnemers wonen in Woerden of in de omgeving.

Als chauffeur (vrijwilliger) bij Haanwijck maak je deel uit van een klein en hecht team. Je vindt het leuk om met ouderen om te gaan én natuurlijk om auto te rijden. Voor de ouderen is het belangrijk dat je kalm en beheerst rijdt en natuurlijk altijd in bent voor een praatje. Je bent in het bezit van rijbewijs B en je woont bij voorkeur in de omgeving van Woerden. Je kent de straten redelijk tot goed of je rijdt op het navigatiesysteem. Je gaat graag met ouderen om, je bent geduldig, zelfstandig en flexibel inzetbaar.

Ben je enthousiast geraakt? Of heb je interesse? Neem dan contact op met Manon

  • De vraag van Manon is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op Hart voor Woerden
  • Manon is eerder via deze website geholpen
Laat Manon weten dat je interesse hebt

Vul het veld in om te reageren op de vraag: "Chauffeur gezocht" van Manon.
Goed om te weten: om je veiligheid en die van andere Hart voor Woerden deelnemers te beschermen, hanteren we gedragsregels. Indien er een vermoeden bestaat van het overtreden van deze regels, dan kunnen wij verstuurde berichten inzien.

Ik wil helpen
Liever telefonisch contact? Toon telefoonnummer
Aangesloten bij:
organisatie logo Haanwijck
Geplaatst door:
Profielfoto van Manon
65% profielsterkte
Geplaatst door:
Profielfoto van Manon
  • De vraag van Manon is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op Hart voor Woerden
  • Manon is eerder via deze website geholpen