Hondenverzorger m/v

Hondenverzorger m/v

Beschikbaarheid:
regelmatig
Plaats:
Harmelen
Categorie:
(Huis)dieren
Tip anderen via:

Ben jij een betrokken en betrouwbare hondenliefhebber die openstaat om nog meer te leren over hondengedrag én ben je bereid om je mouwen op te stropen? Dan is deze functie echt iets voor jou!

Onze organisatie
Dierenasiel Reijerscop is onderdeel van Stichting Dierenhulpverlening Woerden e.o. Onze ruim 250 vrijwilligers (onze organisatie bestaat uit uitsluitend vrijwilligers) staan dagelijks klaar voor het welzijn van de dieren in de regio. We hebben een eigen dierenambulance waarmee we hulp en vervoer bieden aan zieke, gewonde en overleden dieren in ons werkgebied. Daarnaast hebben we een meldcentrale die 24/7 bereikbaar is voor vragen en het registreren van vermiste en gevonden dieren. In ons dierenasiel Reijerscop in Harmelen vangen wij zwerf- en afstandsdieren op. Wij hebben een afdeling voor honden, katten, konijnen en siervogels.

Wat ga je doen?
Het schoonmaken van de hondenverblijven
Het verzorgen van en liefde geven aan de honden
Het toedienen van medicijnen
Het uitlaten van de honden

Onze diensten
De ochtenddienst is van 9 uur tot 12 uur en de avonddienst is van 18.30 uur tot 20.00 uur (met eventueel een uitloop i.v.m. drukte). Je werkt minimaal één dienst (ochtend of avond) per 2 weken en soms wordt gevraagd om in te vallen bij ziekte of vakantie.

Op dit moment zoeken wij vooral vrijwilligers voor zondagochtend of zondagavond. Ben je op andere dagen beschikbaar: neem dan ook gerust contact met ons op.

Wat heb je nodig?
Heb jij een groot hart voor dieren en ben je een paar uurtjes per week beschikbaar? Top! Want dat zijn precies de vaardigheden die je nodig hebt.

Wat krijg je ervoor terug?
Allereerst natuurlijk ontzettend veel waardering en dankbaarheid. Daarnaast werk je in een team met fijne collega’s die je graag helpen, binnen een enthousiaste vrijwilligersorganisatie. Wist je dat íedereen bij ons vrijwilliger is? Belangrijk dus om te weten dat je niet betaald wordt in geld, maar in veel liefde van onze dieren. Tot slot word je goed begeleid en ingewerkt, en heb je de mogelijkheid om workshops en cursussen te volgen.

Werken bij onze stichting is niet alleen leuk en leerzaam, maar ook uitdagend en dankbaar. Je komt in aanraking met verschillende dieren en mensen, in verschillende situaties. Dieren staan bij ons natuurlijk centraal maar je betekent voor zowel dier als mens vaak echt een verschil, en daar doen we het met z’n allen voor, al 40 jaar!

Enthousiast?
Leuk! Vul dan het contactformulier in en wij nemen contact met je op voor een persoonlijke kennismaking en een rondleiding in ons asiel.

  • De vraag van Erika is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op Hart voor Woerden
  • Erika is eerder via deze website geholpen
  • Erika heeft één aanbeveling ontvangen
Laat Erika weten dat je interesse hebt

Vul het veld in om te reageren op de vraag: "Hondenverzorger m/v" van Erika.
Goed om te weten: om je veiligheid en die van andere Hart voor Woerden deelnemers te beschermen, hanteren we gedragsregels. Indien er een vermoeden bestaat van het overtreden van deze regels, dan kunnen wij verstuurde berichten inzien.

Ik wil helpen
Liever telefonisch contact? Toon telefoonnummer
  • De vraag van Erika is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op Hart voor Woerden
  • Erika is eerder via deze website geholpen
  • Erika heeft één aanbeveling ontvangen

Meer vragen van Erika namens Stichting Dierenhulpverlening Woerden e.o.

  Omschrijving van de vraag Plaats Categorie
  Telefonisch hulpverlener/Centralist m/v Harmelen Computer, Administratie, (Huis)dieren
  Kattenverzorger m/v Harmelen (Huis)dieren
  Coördinator siervogels m/v Harmelen (Huis)dieren
  Kittenopvangers gezocht (vast of tijdelijk) Harmelen (Huis)dieren