'Huismeesters' voor TTV Woerden gezocht

'Huismeesters' voor TTV Woerden gezocht

Regelmatig
Woerden-Midden: Schilderskwartier
  • Gastvrijheid & horeca
  • Klussen buiten & tuin
  • Belangenbehartiging & goede doelen
  • Sociaal & welzijn

Wie zijn wij?
Tafeltennisvereniging Woerden heeft ongeveer 110 leden. We beschikken over een eigen locatie op de Joseph Israëlslaan in Woerden. Ons pand heeft twee zalen met daar tussen een gezellige bar. Sporten en ontspannen gaan immers goed samen.
Omdat wij een eigen pand hebben kunnen wij in principe iedere dag én op ieder moment open zijn. In de praktijk zijn wij vooral ’s avonds en op zaterdagmiddag geopend.

Onze vraag?
Een eigen pand biedt veel voordelen maar brengt ook verplichtingen met zich mee. Zo moeten wij voor het kleine en grote onderhoud van het pand zorgen, moeten we zorgen dat de zalen schoon zijn, moeten we bijtijds de inkopen voor de bar doen, moeten we zorgen dat de tafeltennistafels opgesteld zijn, moet de bar bemenst zijn, enz.

Dit is allemaal geen probleem. Immers, we doen dit al sinds 1974. Maar het wordt voor ons steeds lastiger om te zorgen dat er een vertrouwd iemand aanwezig is. Wij willen dus graag in contact komen met een paar vrijwilligers die samen het ‘huismeesterschap’ in onze vereniging op zich willen nemen.

Wie zijn die 'huismeesters'?
De ‘huismeesters’ (man of vrouw) zorgen voor alle facilitaire zaken in ons pand. Hij of zij is binnen de vereniging de bekende ‘spin in het web’. Jullie zijn enthousiast, gezellig en bereid om voor de vereniging tijd vrij te maken. Jullie zien wat er zoal moet gebeuren en gaan aan de gang. Gemiddeld zijn jullie 8 uur per week in het gebouw. Over uren en dagen en de precieze werkverdeling maken we nog afspraken. Meer dan 8 uur mag natuurlijk ook. Handig is het als mensen in de buurt van onze accommodatie in het Schilderskwartier wonen.

Wat gaan jullie doen?
• Jullie zijn niet alleen het aanspreekpunt bij storingen/problemen, maar lossen ook kleine technische storingen/problemen op of verrichten kleine reparaties.
• Jullie beheren de bar bijvoorbeeld het doen van bestellingen, het netjes houden van de bar en keuken, en uiteraard staan jullie ook achter de bar.
• Jullie zorgen voor het beheer en de schoonmaak van de tafeltennisspullen en beheren het magazijn.
• Jullie houden de gemeenschappelijke ruimten in ons pand, zoals de zalen, toiletten, doucheruimtes, kleedkamers schoon en veilig en houden de directe omgeving van ons pand netjes. Voor de schoonmaak is een vrijwilligersvergoeding beschikbaar van max 5,- per uur.

Dus:
als onze vraag jou wat lijkt, kom dan eens langs bij ons om even te kijken. Bijvoorbeeld op de maandag-, dinsdag- of woensdagavond is het meestal wel vrij druk. Je kan dan een goede indruk krijgen van de sfeer op onze club. Als vragen hebt, neem dan even telefonisch met ons op.

Hopelijk tot spoedig ziens.

  • De vraag van Willem is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op Hart voor Woerden
Laat Willem weten dat je interesse hebt

Vul het veld in om te reageren op de vraag: "'Huismeesters' voor TTV Woerden gezocht" van Willem.
Goed om te weten: om je veiligheid en die van andere Hart voor Woerden deelnemers te beschermen, hanteren we gedragsregels. Indien er een vermoeden bestaat van het overtreden van deze regels, dan kunnen wij verstuurde berichten inzien.

Ik wil helpen
Liever telefonisch contact? Toon telefoonnummer
  • De vraag van Willem is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op Hart voor Woerden