csrf
Hart voor Woerden logo
Hart voor Woerden

Gastvrouw of -heer (ontvangst Commissiekamer)

Ook dit seizoen zoeken we stagiairs en medewerkers! Je zit in de commissiekamer van Sportlust '46 en ontvangt op zaterdag de teams en scheidsrechters. Je helpt of loopt stage op wisselende zaterdagen: je geeft elke zaterdag zelf aan of en welke uren je kunt, zodat Sportlust'46 je kan indelen. Je draait mee in ploegendienst: je zit nooit alleen in de commissiekamer. Wat je doet? - je ontvangt de bezoekers met koffie- en thee - je geeft de teams een kleedkamersleutel en vertelt waar ze spelen - je geeft de scheidsrechters hun consumptiebonnen - per dienst krijg je zelf ook 2 consumptiebonnen Meer weten? Stuur een berichtje via deze website of rechtstreeks naar Carola op [telefoonnummer verborgen]!

Lees meer

structureel

Woerden-West: Kromwijk

Administratie & receptie
Gastvrijheid & horeca
Activiteitenbegeleiding

Beschrijving

Ook dit seizoen zoeken we stagiairs en medewerkers!
Je zit in de commissiekamer van Sportlust '46 en ontvangt op zaterdag de teams en scheidsrechters. Je helpt of loopt stage op wisselende zaterdagen: je geeft elke zaterdag zelf aan of en welke uren je kunt, zodat Sportlust'46 je kan indelen. Je draait mee in ploegendienst: je zit nooit alleen in de commissiekamer.
Wat je doet?
- je ontvangt de bezoekers met koffie- en thee
- je geeft de teams een kleedkamersleutel en vertelt waar ze spelen
- je geeft de scheidsrechters hun consumptiebonnen
- per dienst krijg je zelf ook 2 consumptiebonnen

Meer weten? Stuur een berichtje via deze website of rechtstreeks naar Carola op [telefoonnummer verborgen]!

Praktische informatie

Wekelijks 2 tot 4 uur

zaterdag

Locatie

Woerden-West: Kromwijk

Bijzonderheden

Geschikt voor MaS

Impact

Voor wie

Kinderen & jongeren

Impactgebied

Belangenbehartiging & goede doelen
Evenementen & festivals
Sociaal & welzijn

Categorie

Administratie & receptie
Gastvrijheid & horeca
Activiteitenbegeleiding
Delen:
Bewaar:
Print:

Bekijk meer van Voetbalvereniging Sportlust '46

Woerden

Bar- en keukenpersoneel

Voetbalvereniging Sportlust '46

Vind je het leuk om op een zaterdag achter de bar of in de kantine te staan? Tijdens het voetbalseizoen zijn er wisselende diensten: je geeft elke zaterdag zelf aan of en wanneer je kunt, zodat Sportlust'46 je kan indelen. Je staat nooit alleen, altijd in ploegendienst en je krijgt als je dat wil een korte opleiding. Per dienst ontvang je zelf ook 2 consumptiebonnen. Meer weten? Stuur een berichtje via deze website of rechtstreeks naar Carola op 06-526 37 287!

Structureel
MaS
Woerden

Jeugdtrainer voor de onderbouw (t/m 12 jaar)

Voetbalvereniging Sportlust '46

Voetbal jeugdtrainer voor de onderbouw (t/m 12 jaar) Voor het seizoen 2023-2024 Onder begeleiding van ervaren trainers draai je mee in een circuitmodel voor spelers t/m 9 jaar. Jij krijgt van Sportlust ’46 tips & tricks zodat je weet waarop je moet letten en hoe je de spelers bij jouw onderdeel kunt begeleiden. Kies één of meerdere uren uit de volgende mogelijkheden: ma 17.00-19.00 uur di 17.00-19.00 uur wo 16.00-19.00 uur do 17.00-19.00 uur - Voor meer ervaren stagiairs heeft Sportlust ‘46 ook op andere tijden plek als jeugdtrainer in de middenbouw (jeugd van 10, 11 en 12 jaar). Meer weten? Stuur een berichtje via deze website of rechtstreeks naar Carola op 06-526 37 287!

Structureel
MaS
Woerden

Jeugdtrainer voor de onderbouw (t/m 9 jaar)

Voetbalvereniging Sportlust '46

Jeugdtrainer voor de onderbouw (t/m 9 jaar) voor seizoen 2023-2024 Onder begeleiding van ervaren trainers draai je mee in een circuitmodel. Jij krijgt van Sportlust ’46 tips & tricks zodat je weet waarop je moet letten en hoe je de spelers bij jouw onderdeel kunt begeleiden. Kies uit verschillende tijden op ma t/m do. - Voor meer ervaren stagiairs heeft Sportlust ‘46 ook plek als jeugdtrainer in de middenbouw (jeugd van 10, 11 en 12 jaar). Meer weten? Stuur een berichtje via deze website of rechtstreeks naar Carola op 06-526 37 287!

Structureel
MaS

Anderen bekeken ook

Woerden

MaS bij het NationaalVeteraanTreffen (NVT)

Stichting Nationaal Veteraan Treffen Woerden

14 september 2024 vind Nederlands grootste oldtimer evenement voor brommers, scooters en motoren voor de 32ste keer plaats op het exercitieveld in Woerden. Liefhebbers en eigenaren van meer dan 2000 voertuigen zullen vanuit heel Nederland langskomen om er samen een gezellige dag van te maken. Net als in voorgaande jaren bieden wij een maatschappelijke stage aan voor de voorbereidingen op 13 september (na schooltijd..) en de dag van het evenement, 14 september. Hiervoor heb je geen ervaring nodig, maar wel een goede inzet en motivatie om onder begeleiding van een enthousiaste groep vrijwilligers te helpen met het opbouwen van het evenement en te assisteren bij het begeleiden en parkeren van de voertuigen, kaartverkoop, assisteren in de horeca kramen (non-alcoholisch) en het afbouwen van het evenement. Je leert wat er allemaal geregeld en gedaan moet worden tijdens het evenement, leert veel mensen kennen en uiteraard krijg je ook tijd om te genieten van de sfeer van het evenement. Als jou dit een mooie uitdaging lijkt, reageer dan via deze site en wie weet ben jij er in september wel bij!

14-09-2024
MaS
Woerden

Lichtpuntje zonder kortsluiting

Emiel

Deze week plaatste ik een stripverhalen bibliotheek in mijn tuin. Ik wil hiermee lezen laagdrempellig toegankelijk maken. Maar ik zou het graag ook in de donkere dagen bereikbaarhouden en uitnodigend maken. Wie is mijn lichtpuntje die hier stroom en verlichting in aanlegt en twee stopcontacten op mijn gevel kan aanleggen. De stripbiep werd door Joan van Beijma gebouwd naar idee van mijzelf, met zijn verbeteringen. Doe je mee met dit mini project? #Burenhulp

Eenmalig
Woerden

Ben jij degene die extra handen kan bieden.

Careyn

In ons verpleeghuis Weddesteyn in Woerden en kleinschalig wonen Waterschapshuis in Kamerik zijn we op zoek naar vrijwilligers die weten hoe ze in groepsverband of zelfstandig ingezet kunnen worden. Heb je zin om onze bewoners te ondersteunen bij diverse activiteiten? Heb je zin om de handen uit de mouwen te steken bij onze georganiseerde activiteiten? Heb je zin om samen een gezellig ontmoet moment te creëren? Dan kan je een vrijwillig kennismakingsgesprek aanvragen, zodat ik alle ins en outs over het vrijwilligerswerk in ons verpleeghuis uit kan leggen. Onder het genot van een kopje koffie vertel ik wat team Welzijn aan onze bewoners biedt en waar de vrijwilligers een belangrijke rol in spelen. Ben jij degene die het verschil kan maken, neem dan contact met me op. Dan zien we elkaar bij het kennismakingsgesprek in Weddesteyn. Anita Kort Coördinator Vrijwilligers Weddesteyn-Waterschapshuis

Structureel
Woerden

Zie jij wat er gedaan moet worden?

Stichting Present Woerden

Present Woerden zoekt versterking! Heb jij een hart voor de stad en de medemens? Wil jij klaarstaan voor een ander? Heb jij een beetje verstand van klussen en ben je een beetje flexibel in je tijd? Dan zijn wij op zoek naar jou! Present zet zich in om met (groepen) vrijwilligers grote hulpvragen van inwoners die het moeilijk hebben op te pakken. Denk aan laminaat leggen, muren verven, behangen, overvolle huizen opruimen en onderhoud aan een tuin. Als projectbegeleider bereid je deze praktische projecten voor, door samen met de betrokken hulpverlener op projectbezoek te gaan bij de hulpontvanger. Samen bepaal je wat er precies moet gebeuren. Op de projectdag zelf begeleid je de groep vrijwilligers door het project op te starten en af te sluiten. Jij draagt er aan bij dat de afspraken voor iedereen duidelijk zijn en dat er een goede ontmoeting plaatsvindt tijdens het project. Gemiddeld ben je zo'n 5 uur betrokken per project. Het aantal projecten dat je begeleidt per maand bepaal je zelf. In dit interview met Pieter krijg je een nog beter beeld: https://www.woerdenvoorelkaar.nl/inspiratie/stichting-present-staat-voor-je-klaar Kom je een keer koffie drinken als het je wat lijkt?

Structureel
Woerden

Word mentor en kom op voor je cliënt

Mentorschap Noordwest en Midden

Als mentor kom je op voor de zorgbelangen van iemand met een ziekte of beperking, die geen familie of naasten heeft om hierbij te ondersteunen. Je ondersteunt je cliënt bij het nemen van beslissingen in zorg en welzijn. Renske is mentor van Ilse. Ilse heeft een verstandelijke beperking en vindt het moeilijk om zelf beslissingen te nemen in zorg en welzijn. Als mentor is Renske de wettelijk vertegenwoordiger en vertrouwenspersoon van Ilse. Zij bezoekt haar regelmatig en dan maken ze een wandeling of doen een spelletje. Daarnaast helpt zij haar bij het maken van keuzes als wel of niet laten vaccineren of opereren. Ook zorgt Renske door overleg met de zorgverleners van Ilse dat gemaakte afspraken worden nagekomen. Voor Ilse betekent het mentorschap behoud van eigen regie. Renske vindt het mentorschap een verrijking van haar leven. Renske is een van de 370 vrijwillige mentoren van Stichting Mentorschap Noordwest en Midden. Onze Stichting biedt mentorschap aan volwassenen met een verstandelijke of psychiatrische beperking, dementie of niet-aangeboren hersenletsel. De Stichting schoolt en begeleidt jou in je rol als mentor. Naast Ilse zijn er nog veel meer mensen die een mentor zoeken, dus word ook mentor! Wat krijg jij als mentor? • uitdagend vrijwilligerswerk met inhoud en persoonlijk contact • werk met een grote eigen inbreng, dat je flexibel kunt indelen • scholing en begeleiding • een maandelijkse onkostenvergoeding Ben jij de persoon die: • zich goed kan inleven in anderen • communicatief vaardig is en beslissingen durft te nemen • minimaal op MBO-4 niveau is opgeleid • minimaal 4 uur per maand beschikbaar is Neem dan contact op met coördinator Joost voor een nadere kennismaking.

Structureel
Woerden

Verkeersregelaar bij de evenementen v

Stichting Verkeersregelaars Woerden

Als verkeersregelaar is het jouw verantwoordelijkheid om verkeersstromen in goede banen te leiden. Dit doe je bij de leukste evenementen binnen de gemeente Woerden, maar eventueel ook daarbuiten. Je bent niet gebonden aan vaste tijden, maar je kan jezelf per evenement aanmelden. Zo kan je het goed combineren met andere werkzaamheden! Wij vragen een enthousiasme vrijwilliger die ten minste vijf keer per jaar inzetbaar is bij de verschillende evenementen waar de stichting verkeersregelaars levert. Daarnaast beheers je de Nederlandse taal in met name spraak. Daarnaast moet je minimaal 16 jaar zijn. Wij bieden jou een belastingvrije vrijwilligersvergoeding en reiskostenvergoeding naast een opleiding tot verkeersregelaar. Daarnaast werk je in een leuk team, en profiteer je tevens van een aantal leuke extraatjes die de stichting voor zijn vrijwilligers organiseert.

Structureel
Woerden

Bijzonder en toch heel gewoon;De Mantelmeeuw

Stichting de Mantelmeeuw

Misschien wel één van de mooiste ervaringen die je toe kan voegen in je leven. Vrijwilliger zijn bij de Mantelmeeuw is zeer betekenisvol en geeft ontzettend veel voldoening. De vrijwilligers zijn degenen die de zorg aan de terminale patiënt verlenen en hun mantelzorgers steunen. Je rol verschilt in principe dus ook niet van die van de mantelzorgers. Je bent aanvullend op die zorg, voor zover de mantelzorg niet (meer) in staat is de zorg naar het levenseinde helemaal te volbrengen. Mantelzorgers en vrijwilligers hebben juridisch gezien wel verschillende verantwoordelijkheden en bevoegdheden. Zo mag de vrijwilliger geen medische of verpleegkundige handelingen verrichten waar sommige mantelzorgers dit wel hebben geleerd te doen. Daarom werk je ook nauw samen met de wijkverpleging. Tijd, aandacht en ondersteuning zijn sleutelwoorden in het werk van de vrijwilliger. Denk jij iets te kunnen betekenen voor mensen in de laatste fase van hun leven? Van harte welkom als vrijwilliger bij De Mantelmeeuw. Stichting De Mantelmeeuw kan regelmatig vrijwilligers gebruiken die – na een intensieve training – bij mensen thuis of in het hospice aan de Meeuwenlaan mensen in de laatste periode van hun leven en hun familie op een goede manier kunnen ondersteunen. Met thuis worden ook andere woonvormen bedoeld. En in het hospice draai je met je collega- vrijwilligers als het ware een heel huis met wat daar zoal bij komt kijken. Vrijwilligers (m/v) hoeven geen speciale vooropleiding te hebben. Wel kijken we bij de kennismaking zorgvuldig of jij en onze organisatie goed bij elkaar passen. Van de vrijwilliger wordt verder verwacht dat hij of zij deelneemt aan een introductiecursus. Wat hebben wij de vrijwilliger te bieden? De Stichting de Mantelmeeuw Woerden biedt elke vrijwilliger een interne basistraining die aansluit bij het werken als vrijwilliger in de palliatieve terminale zorg en waarbij bovenstaande aspecten naar voren komen. Hierna ga je aan de slag, eerst nog met een mentor samen en daarna zelfstandig. Je werkt met een groot team van betrokken collega-vrijwilligers en ook dit brengt mooie contacten met zich mee. Informeer wanneer er weer een cursus start opnieuw en kom gerust alvast kennis maken. Misschien kan je in de tussentijd al iets voor ons betekenen! Naast de basistraining zal naar behoefte en in overleg regelmatig nascholing worden aangeboden. Verder biedt de organisatie diverse vrijwilligersbijeenkomsten om de gegeven zorg te evalueren en thema avonden. Eens per jaar wordt er ook een gezellig vrijwilligersuitje georganiseerd en aan het begin van het jaar is er een nieuwjaarsbijeenkomst waar je voelt hoe je deel uitmaakt van een mooie organisatie. Tijdsbesteding: 4-8 uur per week Soort werk: Hulpverlening, verzorging

Structureel
Stichtse Vecht, Woerden

Coördinator Alzheimer Café Breukelen

Alzheimer Nederland (regio Westelijk Utrecht)

Bouw aan verbinding en ondersteuning Je draagt bij aan De voorbereiding en uitvoering van het Alzheimer Café. Het verbinden en faciliteren van vrijwilligers. De samenwerking met (informele)zorgprofessionals. Je maakt onderdeel uit van Afdeling Westelijk Utrecht, een lokale organisatie van Alzheimer Nederland. Met bevlogen vrijwilligers zetten we ons in om onze regio dementievriendelijk te maken. We organiseren diverse activiteiten voor mensen met dementie, behartigen hun belangen bij de gemeente Stichtse Vecht, Woerden en Oudewater. Jouw rol Je zorgt voor de continuïteit en kwaliteit van het Alzheimer Café. Je verbindt en informeert vrijwilligers, bezoekers en professionals binnen de werkgroep. Je houdt toezicht op het uitvoeren van verschillende taken en onderhoudt contact met het afdelingsbestuur. De tijdsbesteding verschilt van ca. 8 tot 10 uur per maand. Je bent iemand die Goed kan plannen en organiseren. De stuwende en verbindende kracht is achter een team vrijwilligers en professionals. Goed kan omgaan met mensen met dementie en hun naasten. Wij bieden jou Een plek waar je bijdraagt aan een dementievriendelijke buurt. Een warme organisatie met betrokken en bevlogen mensen. Nauw contact met het landelijk bureau voor vragen en ondersteuning. Wij komen graag met je in contact Alzheimer Nederland is er voor iedereen en wij verwelkomen vrijwilligers en collega’s met verschillende achtergronden en ideeën. Wij benutten de kracht van diversiteit voor meer impact en plezier. Binnen twee weken kun je een reactie van ons verwachten. Liever eerst meer informatie? Bel of mail met Joke, waarnemend coördinator van het Alzheimer Café Breukelen Wij zijn Alzheimer Nederland We werken aan een toekomst zonder dementie en een betere kwaliteit van leven voor mensen met dementie en hun omgeving. Wij zijn dé organisatie die betrokkenen bij dementie vertegenwoordigt, in de regio, in politiek Den Haag, in het wetenschappelijk onderzoek en in de media. Daarbij hebben wij één doel voor ogen: vooruitgang!

Structureel
Woerden

Vrijwilligers gezocht voor Scouting Woerden

Albert Schweitzergroep

Lijkt het je leuk om met kinderen tussen de 5 en 18 jaar activiteiten te doen? Ben je creatief, actief, sociaal en werk je graag in teamverband? Wil je jezelf ontwikkelen, vaardigheden als programma's maken en leiding geven ontwikkelen en met collega's verantwoordelijk zijn voor een groep kinderen? Of ben je handig en wil je samen met anderen klussen doen? Dan is onze scoutinggroep echt iets voor jou. Meld je aan, dan kijken we samen naar een passende groep en tijdstip. We horen graag van je.

Structureel