Nieuws

Wilt u op de hoogte blijven van al het nieuws van Hart voor Woerden? Meld u zich dan hier aan voor de nieuwsbrief.

Bent u een vrijwilligersorganisatie en wilt u uw nieuws hier ook vermeld zien? Mail dan naar info@hartvoorwoerden.nl.

Workshops vrijwilligerswerk, iets voor mij?

07/01/2020 - Wil je in één klap een geweldig, gezond en gelukkig 2020 realiseren? Maak vrijwilligerswerk dan dit jaar tot jouw goede voornemen! Weet je niet wat je wilt of wat er kan? Doe dan mee tijdens 1 van de workshops.

Samenwerking bij de maatschappelijke stage in Woerden is bekrachtigd in nieuw convenant

14/12/2019 - Gemeente Woerden, Kalsbeek College, Minkema College en Hart voor Woerden ondertekenden op 12 december een convenant voor 4 jaar voor verdere voortzetting van de maatschappelijke stage in Woerden. Het is inmiddels het derde vierjarenconvenant rondom de MaS dat deze partijen getekend hebben.

45 deelnemers voor de workshops Samen Dementievriendelijk

13/12/2019 - Woensdag 12 december heeft wethouder Tymon de Weger certificaten uitgereikt aan vrijwilligers die een workshop Samen Dementie vriendelijk hebben gevolgd in de vrijwilligersacademie van Hart voor Woerden.

Meld je klus aan voor NL Doet

04/11/2019 - Op 13 en 14 maart 2020 steken vele maatschappelijk betrokken Nederlanders de handen uit de mouwen tijdens NLdoet. Dit is de grootste vrijwilligersactie van Nederland, georganiseerd door het Oranje Fonds. Organisaties kunnen vanaf nu weer een klus aanmelden en een financiële bijdrage aanvragen.

Vrijwilligershulp voor ú!

Vrijwilligersvacaturebank

Vrijwilligersdiensten

Vrijwilligersacademie

Maatschappelijke stages Woerden