Op zoek naar vrijwilligers

Als u op zoek bent naar vrijwilligers bent u bij Hart voor Woerden op de juiste plek! Er zijn via deze website twee mogelijkheden om aan de vrijwilliger te komen die bij uw organisatie past; via de vacaturebank of via de buurtmarktplaats.
 

Vacaturebank

U kunt als maatschappelijke organisatie in de non-profit sector een vacature plaatsen in de vacaturebank. Deze vacatures worden geplaatst op de website van de Hart voor Woerden. Een selectie van de vacatures wordt iedere dag op radio RPLFM vermeld.
Om zelf vacatures te kunnen plaatsen in de Vrijwilligersvacaturebank:

U bent op Hart voor Woerden en dan  drukt u rechts op de vacaturebank.
In het midden staat Vacatures voor vrijwilligerswerk en daaronder de tekst : Meld uw organisatie aan bij Hart voor Woerden en dat klikt u aan.
Vervolgens krijgt u een formulier en daar kunt u uw gegevens op vermelden en verzenden.
Dan krijgt u na goedkeuring (binnen 1 week)  automatisch een email met uw wachtwoord en daarmee kunt u zelf uw vacatures aanmelden.

U moet zich aanmelden met uw email en wachtwoord, en dan beheer aanklikken. Dan aan de linkerkant “mijn vacatures” aanklikken en vervolgens ziet u “ nieuwe vacature publiceren”  deze moet u  aanklikken.  Dan krijgt u een formulier wat u kunt invullen en verzenden.

Vrijwilligershulp voor ú!

Vrijwilligersvacaturebank

Vrijwilligersdiensten

Vrijwilligersacademie

Maatschappelijke stages Woerden